Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεφαλονιά: Και από αέρος η μάχη με τις φωτιές - Δρακουλόγκωνας: "Ακήρυχτος πόλεμος με τους εμπρηστές" - ΒΙΝΤΕΟ

Κεφαλονιά:  Και από αέρος η μάχη με τις ...

Στις φλόγες για μια ακόμα ημέρα το νησί

Με ρίψεις νερού και από αέρος συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στην Κεφαλονιά, η οποία πέρασε μια ακόμα δύσκολη νύχτα. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και οι από αέρος επιχειρήσεις κατάσβεσης των δύο χθεσινοβραδινών μετώπων που έκαψαν την Κεφαλονιά. Στον Καραβάδο  (αυτη την στιγμή υπάρχουν ενεργές εστίες κοντά στα στα χωριά Δοριζάτα, Καραμειές και Περατάτα) και στον Αλειμματά (Πάστρα). Αυτή την στιγμή επιχειρούν στις εστίες που βρίσκονται σε εξέλιξη επίγειες δυνάμεις, τα δύο αεροσκάφη Τύπο Πεντζετέλ, αλλά και το ελικόπτερο έρικσον.

Μέχρι και προχθές είχαν καεί 1.100 στρέμματα  στην Κεφαλονιά, από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Ακόμα δεν έχει γίνει εκτίμηση της κατάστασης για τα στρέμματα που έχουν καεί από τις χθεσινές πυρκαγιές.

«Για ακήρυχτο πόλεμο με τους εμπρηστές» έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real: "Πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμούς" ήταν τα λόγια του.   Επίσης, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι, λόγω του μεγάλου όγκου κλήσεων που δέχεται το τηλεφωνικό κέντρο (100) σχετικά με τα περιστατικά πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και στον τηλεφωνικό αριθμό 26710 22314.

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις