Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: 5ετείς και εποχικοί πυροσβέστες, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή- Παραμένουν οι σοβαρές εκκρεμότητες στα αιτήματά τους- ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: 5ετείς και εποχικοί πυροσβέστες, ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο εκπρόσωπος των 5ετούς υποχρέωσης μιλά στο thebest.gr

Πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης, εποχικοί και μόνιμοι πυροσβέστες ρίχρτηκαν όλοι στη μάχη με τις φλόγες όπου κλήθηκαν να επέμβουν. Η αναγκαιότητα για μόνιμη δύναμη ικανή να επέμβει όπου της ζητηθεί έκανε λόγο μιλώντας στο thebest.gr ο εκπρόσωπος των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης Ανδρέας Ρήγας, τη στιγμή μάλιστα που παραμένουν απλήρωτοι για εκτός έδρας, νυκτερινά και υπερωρίες εδώ και μήνες.

Εποχικοί, 5ετούς υποχρέωσης και μόνιμοι πυροσβέστες ρίχτηκαν όλοι στις φωτιές που αντιμετώπισε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Δυτική Ελλάδα, η Ζάκυνθος αλλά και η Αττική. Οταν κλήθηκαν ήταν όλοι εκεί. Και οι πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης, που πριν λίγους μήνες πάλευαν για τη μονιμοποίησή τους αλλά το μόνο που έλαβαν ήταν υποσχέσεις.

Πολλά τα ταξίδια εκτός έδρας, τα νυκτερινά και οι υπερωρίες για τους πυροσβέστες που ωστόσο έχουν μήνες να δούν έστω και ένα ευρώ για την επιπρόσθετη εργασία τους.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης Ανδρέας Ρήγας θέλησε να ευχαριστήσει για τη συνεισφορά του κατά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών στη Ζάκυνθο, τον αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλο ο οποίος με κάθε τρόπο και μέσο, βρέθηκε στο πλευρό τους.

Οι 5ετείς πυροσβέστες εκτός των άλλων, αν και δεν έχουν ικανοποιηθεί εως σήμερα βασικά ζητήματά τους, δηλώνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την μάχη με τις πυρκαγιές όπου και όποτε χρειαστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις