Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χορευτικό τμήμα αποκτά ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος»

Χορευτικό τμήμα αποκτά ο πολιτιστικός σύ...

Τα μαθήματα θα γίνονται στο Δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος», πιστός στις παραδόσεις και τις πολιτισμικές ρίζες του τόπου, ανακοινώνει την έναρξη χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες, ώστε μέσα από την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών μας να περάσουμε βαθύτερα μηνύματα παράδοσης και πολιτισμικής κληρονομιάς.

Υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος στο χορευτικό τμήμα του συλλόγου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα είναι ο Τοπάλης Ιωάννης, που έχει μεγάλη εμπειρία σαν χοροδιδάσκαλος και έχει διδάξει  στο τμήμα πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων, στο σύλλογο Τέρψης, Γλαύκου, Ματαράγκα, Κεφαλεΐκων, Φίλοκαλι,  Πέττα, Άγιου Νικολάου Σπάτα, κ.α., και έχει συμμετάσχει σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο Δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού (ευχαριστίες απευθύνονται στον υπεύθυνο τομέα παιδείας του Δήμου κ. Μπαχρά καθώς και στον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου κ. Τόκα).

*Η πρώτη συνάντηση όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης, θα γίνει 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο στις 18.00 στο δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις