Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γι αυτό το λόγο η Angelina Jolie επισκέφθηκε τη Δυτική Ελλάδα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γι αυτό το λόγο η Angelina Jolie επισκέφ...

Αποκλειστικές φωτό του prevezaposto

Η Angelina Jolie ήρθε στη χώρα μας μαζί με τα παιδιά της. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στον Αχέροντα, στα γεωγραφικά όρια του Νομού Πρέβεζας. Όλοι μαζί απόλαυσαν περίπατο με τα άλογα που βρίσκονται στον Αχέροντα.

Το prevezaposto αποκαλύπτει τον λόγο που η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στην Ελλάδα και είναι η επαγγελματική φωτογράφιση με θεματογραφία που είχε σχέση με την πύλη του Άδη και με τον Κύκλωπα Πολύφημο που αναφέρεται στην Οδύσσεια.

Είναι γνωστό ότι η περιοχή μας αποτελεί σημείο αναφοράς στην Οδύσσεια του Ομήρου αφού πέρα από τον μυθικό Αχέροντα με τις πύλες του Άδη, υπάρχει κοντά στην Αμμουδιά ο Όρμος του Οδυσσέα και η σπηλιά της Περσεφόνης.

Στα παράλια του Νομού Πρέβεζας τοποθετείται και ο Κύκλωπας Πολύφημος που κατά τον Όμηρο όταν τυφλώθηκε από τον Οδυσσέα, πέταξε βράχο στην παραθαλάσσια περιοχή Κερέντζα όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ακόμη εκεί.

Όλα τα παραπάνω, προφανώς, αποτέλεσαν έμπνευση για τους παραγωγούς της φωτογράφισης που χρησιμοποίησαν με Χολιγουντιανό τρόπο τα στοιχεία της Ομήρου Οδύσσειας.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας κατάφερε να εξασφαλίσει τις παραπάνω φωτογραφίες που δείχνουν την τεράστια Χολιγουντιανή στολή που χρησιμοποιήθηκε για τον Κύκλωπα ενώ φαίνονται η είσοδος στην σπηλιά του Κύκλωπα με την ένδειξη IMMORTALS (ΑΘΑΝΑΤΟΙ) και πιο κάτω η έξοδος της σπηλιάς ως πύλη του Άδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight