Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το δώρο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου στον Γιάννη Μπουρούση – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το δώρο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ....

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι συνδιοργανώτρια του τουρνουά

Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, βρέθηκαν στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, η οποία βρίσκεται χθες και σήμερα στην Πάτρα για το διεθνές τουρνουά ενόψει τους Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα, η Περιφέρεια είναι διοργανώτρια του τουρνουά και στήριξε ποικιλοτρόπως τη διοργάνωση ώστε να στεφθεί με επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτό το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, πριν τον αγώνα της εθνικής με την Ρουμανία, βράβευσε αρχηγό της Εθνικής Γιάννη Μπουρούση και τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Κώστα Μίσσα.

Σε μια συμβολική κίνηση, ο κ. Αλεξόπουλος προσέφερε μια εικόνα του Αγίου Ανδρέα και οι Μπουρούσης και Μίσσας, ανταπέδωσαν τη χειρονομία προσφέροντας στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας μια μπάλα με τις υπογραφές των διεθνών.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έγραψε σχετικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνδιοργανώτρια του Διεθνούς Τουρνουά, να βραβεύουμε τον αρχηγό της επίσημης αγαπημένης στο μπάσκετ Γιάννη Μπουρούση και τον προπονητή των επιτυχιών Κώστα Μίσσα.

Σε μια συμβολική κίνηση προσφέραμε μια εικόνα του Πολιούχου και Προστάτη της πόλης μας Αγίου Ανδρέα και από την πλευρά τους ανταπέδωσαν με μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παιχτών.

Ευχόμαστε η αγάπη των πατρινών στο διεθνές Τουρνουά να σας φέρει δύναμη στο Ευρωμπάσκετ.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports