Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά εργαστήρια του προγράμματος "Πρό-Νοια"

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά εργα...

Συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικών, από 4 έως 18 ετών

Τη Δευτέρα 31/7/2017 ολοκληρώθηκαν τα τρίωρα καλοκαιρινά εργαστήρια του προγράμματος "ΠΡΟ-ΝΟΙΑ", με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κίνησης «Πρόταση», για έναν άλλο τρόπο ζωής, ΚΔΑ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα).

Επί ένα μήνα, δηλ. τον Ιούλιο, τα παιδιά όλων των ηλικιών (4-18 ετών) συμμετείχαν καθημερινά σε μία μεγάλη κοινή ομάδα τόσο ελεύθερων  όσο και οργανωμένων δράσεων και διεργασιών. Παιδιά από  τις 6 ομάδες του προγράμματος «ΠΡΟ-ΝΟΙΑ» με την παιδαγωγική καθοδήγηση από τις 4 εμψυχώτριές τους, γνωρίστηκαν μεταξύ τους, βρήκαν τρόπους να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν ξεπερνώντας τις ηλικιακές και όποιες άλλες  διαφορές.

Παράλληλα μοιράστηκαν απόψεις κι εμπειρίες και βρήκαν χώρο να δημιουργήσουν, να εκφραστούν και να συμμετέχουν με τις ιδέες τους ενεργά στην όλη διαδικασία. Τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα σχολική σεζόν με μεγάλη  προσμονή.

Επισημαίνεται τέλος ότι το πρόγραμμα «ΠΡΟ-ΝΟΙΑ» ξεκίνησε το Οκτώβρη του 2016 με δωρεά από  το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ολοκληρώνεται τον Οκτώβρη του 2017.

*Οι φωτ. μας εστάλησαν με το δελτίο Τύπου από την "Πρόταση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις