Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η 3η Συνάντηση Activewomen - Δραστήριες Γυναίκες ετοιμάζεται για τις 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα

Η 3η Συνάντηση Activewomen - Δραστήριες ...

Αναμένονται πολλές σημαντικές παρουσίες από όλη την Ελλάδα

H καθιερωμένη πλέον και 3η στη σειρά, Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες Πάτρα 2017, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στους χώρους του  ξενοδοχείου «Αστήρ», στην οδό Αγ. Ανδρέου.

Πρόκειται για τη Συνάντηση που ξεκίνησε για πρώτη φορά, με επιτυχία, τον Οκτώβριο του 2015, ως Συνάντηση Γυναικών Επιχειρηματιών- Στελεχών επιχειρήσεων και Επιστημόνων, έχοντας την στήριξη σημαντικών Φορέων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η 3η Συνάντηση, βασισμένη στο τρίπτυχο «Επικοινωνώ- Συμμετέχω-Προσφέρω», στην οποία αναμένονται πολλές σημαντικές παρουσίες από όλη την Ελλάδα, θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, απ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, οι οποίες καινοτομούν, δημιουργούν θέσεις εργασίας, κρατούν ζωντανή την πραγματική οικονομία αλλά και την κοινωνική συνοχή.

Στην φετινή Συνάντηση την τιμητική τους θα έχουν επίλεκτες γυναίκες που μέσα από καίριες θέσεις πρωταγωνιστούν και ξεχώρισαν έχοντας προσφέρει στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό και στον Τουρισμό.

Και αυτή τη φορά, κατά την διάρκεια της Συνάντησης θα λειτουργήσει στο χώρο Έκθεση ενημερωτικού χαρακτήρα για την προβολή δραστηριοτήτων κοινωνικών και άλλων φορέων.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-625141 και 6932 429 700.

e-mail: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις