Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαφωνεί με το νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση η Ομοσπονδία Γονέων Δυτικής Ελλάδας

Διαφωνεί με το νομοσχέδιο για την Τριτοβ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ανακοίνωση της δηλώνει τη διαφωνία της στο νομοσχέδιο που αφορά την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όπως αναφέρει:

«Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, θέλει με την διαμαρτυρία αυτή να εκφράσει την αντίθεσή της και την δυσαρέσκειά της ενάντια στο Νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τις τροπολογίες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καταργώντας το πεδίο των παιδαγωγικών επιστημών ταυτόχρονα σηματοδοτεί  και το τέλος δύο βασικών μαθημάτων, των μαθηματικών και της Ιστορίας ΓΕΝΙΚΗΣ παιδείας.

Η ρύθμιση αυτή περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο και έχει κατατεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων προς συζήτηση δίχως οι πολίτες (γονείς και οι εκπαιδευτικοί), να έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου διακοπών.

Δηλώνουμε αντίθετοι.. στο πολυνομοσχέδιο «σκούπα» που το Υπουργείο προσπαθεί να περάσει  στην «πλάτη» των παιδιών μας και σε κάθε άλλη μορφή ενέργειας που έχει σκοπό να πλήξει τις μορφωτικές ανάγκες τους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις