Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 48χρονος από κεραυνό - Μας "σάρωσε" η Μέδουσα - Έσπασαν κάβοι, φωτιές από κεραυνούς και ζημιές σε καλλιέργειες

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 48χρονος από κεραυνό...

"Χειμώνας" μέσα στο καλοκαίρι

Η "Μέδουσα" σάρωσε χθες την Πάτρα την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα. Και πιθανότατα άφησε πίσω της και ένανα νεκρό. Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Μέγας Κάμπος της Αμφιλοχίας ένας 48χρονος, ο οποίος αγνοείτο από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση κεραυνού, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργηθεί στη σορό του 48χρονου.

Αγρίνιο: Νεκρός 48χρονος άνδρας που αγνοείτο από χθες - Πιθανόν να πέθανε από κεραυνό!

Η μεταβολή του καιρού ήταν έντονη και μέχρι το απόγευμα στην Πάτρα ο καιρός ήταν καλοκαιρινός και εν συνεχεία χειμωνιάτικος. Κάβοι φέρυ μποτ στο Ρίο λύθηκαν, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές βάρκες που ήταν αγκυροβολημένες. Προβλήματα παρουσιάστηκαν στην Αιγιάλεια, στη Δυτική Αχαΐα και στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Στο Ρίο χθες βράδυ έσπασαν οι κάβοι σε δύο φέρυ μποτ, ενώ άλλα που την ώρα που εκδηλώθηκε το μπουρίνι βρίσκονταν εν πλω σταμάτησαν στους πυλώνες της γέφυρας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Όπως είπε στο thebest.gr o Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος που βρέθηκε στο σημείο, απαγορεύτηκε ο απόπλους στα δύο φέρι, ωστόσο δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος αναφέρει στο thebest.gr πως οι έντονες χαλαζοπτώσεις που εκδηλώθηκαν προκάλεσαν ζημιές σε καλλιλέργειες, κυρίως σε αμπέλια και σε ελαιόδεντρα σε διάφορες περιοχές του Δήμου, όπως τα χωριά Ριόλος, Λάππα, Απιδεώνας, Σαγαίκκα, Μύρτος, Καρέικα, Καραμεσινέικα, ενώ σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε Κάτω Αχαΐα, Λακκόπετρα και Λιμνοχώρι. Επιπλέον προκλήθηκαν δύο πυρκαγιές απο κεραυνούς σε Μύρτο και Λακκόπετρα.

Από τις βροχοπτώσεις επίσης, οι οποίες ήταν σφοδρές προκλήθηκαν κατολισθήσεις και έκλεισαν δρόμοι στα χωριά Κόμη, Μιτόπολη, Βελιτσές, Σανταμέρι.

Στην Αιγιάλεια, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Θανάσης Παναγοπούλος, οι χαλαζοπτώσεις έπληξαν τις ορεινές περιοχές, καθώς και την περιοχή των Σελινανιτίκων. "Είναι πιθανόν να έχουν υποστεί ζημιές οι καλλιέργειες" πρόσθεσε.

Ακόμη, είπε ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Παναγοπούλας, αποκαταστάθηκε άμεσα. Πάντως, όπως σημείωσε, "είμαστε σε επιφυλακή, διότι περιμένουμε και σήμερα βροχοπτώσεις".

Στα Καλαβρυτοχώρια εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις αλλά και στην Πατρα προκλήθηκαν προβλήματα. Δρόμοι της Πάτρας και των γύρω περιοχών μετατράπηκαν σε ορμητικούς χείμαρρους από την έντονη βροχόπτωση. Ιδιαίτερα στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας αλλά και στην Περιμετρική οι δρόμοι γέμισαν νερά.

Προβλήματα διαπιστώθηκαν σε Μιντιλόγλι, Βραχνέικα αλλά και Ακταίο.

Μπαράζ ... κεραυνών στην Πάτρα - Πόσος όγκος... βροχής έπεσε χθες βράδυ; Δρόμοι ποτάμια και πτώσεις δένδρων - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πτώσεις δένδρων επίσης υπήρξαν σε Ρίο και Αίγιο από τους δυνατές ριπές των ανέμων, ενώ από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα οι αθλητές και οι συνοδοί τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξαγόταν χθες στο Πεπανός της Πάτρας, όταν από το δυνατό αέρα αποκολλήθηκε σιδερένια κατασκευή και τζαμαρία του κολυμβητηρίου που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

 

"Φθινόπωρο" μες τον Ιούλιο -Βροχές, μπουμπουνητά και κεραυνοί στην Πάτρα-Απότομη μεταβολή του καιρού έπιασε τους πάντες στις... παραλίες! ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ

Αποκολλήθηκαν τζαμαρία και σίδερα στο Πεπανός, την ώρα που ήταν γεμάτο αθλητές για το πανελλήνιο πρωτάθλημα - Ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα - ΦΩΤΟ

Απίστευτες εικόνες στην Ακρωτηρίου της Πάτρας- Ποτάμια οι δρόμοι στην Οβρυά - Έσκασαν φρεάτια και προκλήθηκαν πίδακες νερού στην άσφαλτο - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις