Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έκρυβε τα κλεμμένα στην τρύπια κάλτσα!

Δυτική Ελλάδα: Έκρυβε τα κλεμμένα στην τ...

Στον Πύργο Ηλείας

Στην… τρύπια κάλτσα του έκρυβε τα κοσμήματα που έκλεβε ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος το τελευταίο δεκαήμερο είχε «ρημάξει» εξοχικά στο Κατάκολο και στη Σπιάντζα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ο 37χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές σε οικίες τις τελευταίες δέκα ημέρες, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και 1000 ευρώ σε μετρητά. Ο 37χρονος σε δύο περιπτώσεις μπήκε στο εσωτερικό των σπιτιών από πόρτες και παράθυρα που δεν ήταν σφαλισμένα, ενώ στην Τρίτη περίπτωση παραβίασε το παράθυρο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ο δράστης προσήχθη χθες το πρωί, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και αφού ομολόγησε τις πράξεις του, μετέβη μαζί τους σε αγρόκτημα που διατηρεί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία είχε κρύψει μέσα σε κάλτσα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του και υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ τα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις