Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός τεχνικός της τηλεόρασης Κώστας Νικολοβιένης

Έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός τεχνικός της...

Σε ηλικία μόλις 51 ετών

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και στον χώρο των Μέσων ενημέρωσης, η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κώστα Νικολοβιένη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας συμπαθής και πολύ αγαπητός άνθρωπος και ένας άψογος επαγγελματίας. Είχε δουλέψει για χρόνια στον χώρο των τοπικών ηλεκτρονικών Μέσων ενημέρωσης. Η ειδικότητα του ήταν τεχνικός τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών και είχε εργαστεί τόσο σε τοπικά ραδιόφωνα όσο και σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα τους, το SuperB και το Patratv.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το SuperB του Κώστα Βαρδαλαχάκη το 1991, δουλεύοντας κυρίως ως μοντέρ. Στη συνέχεια απασχολήθηκε στο Patratv. Μάλιστα ήταν και μεταξύ των εργαζομένων την χρυσή εποχή της επαναλειτουργίας και ανανέωσης του Patratv όταν τον σταθμό είχε πάρει ο εφοπλιστής Αδαμάντιος Πολέμης από την Αθήνα.

Ο Κώστας Νικολοβιένης που ήταν καλός γνώστης των τεχνικών λεπτομερειών της τηλεόρασης, ενός πολύ απαιτητικού και ανταγωνιστικού Μέσου, υπήρξε ένας καλός συνάδελφος, πάντα ευγενής και συνεργάσιμος. Ήταν από τους πρώτους στον χώρο της τηλεόρασης της Πάτρας.

Εδώ και κάποια χρόνια ο Κώστας Νικολοβιένης που έφυγε από τη ζωή νέος, σε ηλικία μόλις 51 ετών, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας που είχε να κάνει με μία σπάνια νόσο και για τον σκοπό αυτό είχε συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

Εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε, από φιλικά του πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διενεργηθεί νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις