Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Antirrion Masters: Η ΕΟΠΕ τίμησε τον συντονιστή των αγώνων Άρη Αγγελόπουλο

Antirrion Masters: Η ΕΟΠΕ τίμησε τον συν...

Μικρά βεγγαλικά, χιλιάδες χρώματα!

"Θα πέφτουν γύρω μας μικρά βεγγαλικά, χιλιάδες χρώματα" λέει ένα τραγούδι και αυτό ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Αντιρρίου στο φινάλε του 3ου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley. Ο Δήμος Ναυπακτίας επέλεξε το καράβι «Πρωτοπόρος» (που μεταφέρει καθημερινά τους πολίτες από το Ρίο στο Αντίρριο) να πλησιάσει την αμμουδιά όπου ήταν στημένα τα δύο γήπεδα beach volley, γεμίζοντας τον ουρανό με μικρά βεγγαλικά και χιλιάδες χρώματα.

Όλα αυτά την ώρα των απονομών με τις ομάδες των Νιώπα/Παπαδημητρίου, Καπίρη/Βολουδάκη, Μαναβή/Σπηλιωτοπούλου και Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου να είναι στο βάθρο και να δέχονται (αλλά και να ανταποδίδουν) το χειροκρότημα των εκατοντάδων θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες το τελευταίο τριήμερο.

«Κάθε τουρνουά και καλύτερα…» είναι το μήνυμα που έστειλε από το Αντίρριο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος. «Το Antirrion Masters προσέλκυσε πολύ κόσμο, διεξήχθη σε ένα πανέμορφο σημείο, είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή ομάδων και ζήσαμε μια διοργάνωση σπουδαία από κάθε άποψη στην προσπάθεια που κάνουμε να δώσουμε στο άθλημα όσα του αξίζουν και του έλειψαν τα προηγούμενα χρόνια. Οφείλουμε όχι ένα, αλλά πολλά ευχαριστώ στον Δήμο Ναυπακτίας για την άριστη φιλοξενία και διοργάνωση.»

Ο οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Παναγιώτης Λουκόπουλος, που ήταν καθημερινά στις εγκαταστάσεις, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά: «Παρακολουθήσαμε μια καταπληκτική διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Το μέρος όπου έγιναν οι αγώνες είναι υπέροχο και ελπίζω όλοι να το ευχαριστήθηκαν. Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου. Το γήπεδο θα το κρατήσουμε για τον κόσμο της περιοχή μας και υποσχόμαστε πως θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο.»

Καθημερινά, από το πρώτο σερβίς μέχρι και το τελευταίο, ήταν στα γήπεδα και οι δύο Αντιδήμαρχοι, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ανδρέας Κοτσανάς και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Σύψας ο οποίος δήλωσε: «Το στοίχημα που έβαλε ο Δήμος Ναυπακτίας κερδήθηκε.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε υψηλό επίπεδο και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Κι επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ο Δήμος Ναυπακτίας σκέφτεται από τώρα τη διοργάνωση του επόμενου τουρνουά το άλλο καλοκαίρι.»

Ευχάριστες αναμνήσεις σε πολλούς ξύπνησε η εμφάνιση της Βάσως Καραντάσιου που τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάτρα και ήρθε στο Αντίρριο για να βρεθεί στο γνώριμο και αγαπημένο γήπεδο της άμμου.

«Είναι ένα πολύ ωραίο τουρνουά με πολύ κόσμο που το αγκάλιασε. Χαίρομαι που η Ναύπακτος πήρε αυτή την πρωτοβουλία και έκανε ένα τόσο ωραίο τουρνουά και γιατί όχι του χρόνου να υπάρξει μια συνεργασία με την Πάτρα για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley έχει αρχίσει να βρίσκει την λάμψη του πάλι και χρειάζονται καινούρια μέρη να προστεθούν στην λίστα των επιτυχημένων περιοχών που έχουν διοργανώσει τουρνουά στο παρελθόν. Εγώ δεν θα μπορούσα να λείπω, είναι δίπλα στην Πάτρα που μένω και με χαρά ήρθα να το παρακολουθήσω» δήλωσε η «βασίλισσα» του ελληνικού beach volley.

Η ΕΟΠΕ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Δήμο Ναυπακτίας, αλλά και τον συντονιστή των αγώνων, Άρη Αγγελόπουλο.

Να αναφέρουμε ότι ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του πανελληνίου πρωταθλήματος είναι το «λουξ plus ‘n’ light Tea» ενώ χορηγοί είναι η VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, η ασφαλιστική ΟΡΙΖΩΝ, η FOLLI-FOLLIE που φιλοτέχνησε και τα μετάλλια των νικητών, και οι χορηγοί επικοινωνίας SPORT 24, SPORT 24 -103,3 RADIO και η εφημερίδα ΦΩΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Antirrion Masters: Πρωτιά για Σπηλιωτοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports