Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλαλητήριο για την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΒΕΞ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συλλαλητήριο για την αστυνομική επιχείρη...

Από την Κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" Πάτρας‎

Συλλαλητήριο υποστήριξης στους πρόσφυγες που έχουν βρει κατάλυμα στα εγκαταλειμμένα εργοστάσια της παραλιακής ζώνης της Πάτρας πραγματοποίησαν σήμερα στην πλατεία Γεωργίου τα μέλη της Κίνησης "Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" Πάτρας‎.Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Τα ξημερώματα της Τρίτης 4/7/17 η ΕΛΑΣ εκκένωσε το εργοστάσιο της ΑΒΕΞ από τους πρόσφυγες που διέμεναν εκεί. Σε μια επιχείρηση τύπου «Ξένιου Δία» 170 πρόσφυγες απομακρύνθηκαν από το εργοστάσιο ενώ περίπου 20 από αυτούς κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα της περιοχής και ετοιμάζεται για αυτούς η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Είναι ντροπή για την κυβέρνηση αντί να παρέχει στους πρόσφυγες οικήματα κατάλληλα για διαβίωση να τους αντιμετωπίζει με αστυνομικές επιχειρήσεις και συλλήψεις. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι κρατούμενοι πρόσφυγες. Να μην πραγματοποιηθεί καμία απέλαση. Χαρτιά για όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες. Να στεγαστούν τώρα οι πρόσφυγες που διαμένουν στα παλιά εργοστάσια σε σπίτια μέσα στην πόλη.

Καλούμε σε συλλαλητήριο Τετάρτη 11:00 στη Πλατεία Γεωργίου

ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις