Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Ελένη Βιτάλη όταν δεν έχει συναυλίες, ξεκουράζεται τα καλοκαίρια κάπου στην Αχαΐα...

H Ελένη Βιτάλη όταν δεν έχει συναυλίες, ...

Όπως μάθαμε λατρεύει τη Ζαχλωρού, στο φαράγγι του Βουραικού

Ξεκίνησαν την περιοδεία τους από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στην Αθήνα με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 21 Ιουνίου. Το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου αποθεώθηκαν από περισσότερους από 3.000 Πατρινούς στο στάδιο της Παναχαϊκής και έπεται συνέχεια.

Ο λόγος για την Μαρινέλλα, την Γλυκερία αλλά και την Ελένη Βιτάλη με αυτή τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας τους οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες θα ξανακατέβουν προς Πελοπόννησο, στις 2 Αυγούστου στην Αρχαία Ολυμπία – Θέατρο Φλόκα και λίγο αργότερα στις 18 Αυγούστου στο αρχαίο στάδιο της Μεσσήνης.

Το πρόγραμμα τους ονομάζεται «Γυναικεία υπόθεση» κι όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, στην Πάτρα, backstage, στο στάδιο της Παναχαϊκής ήταν και ο γιος της Ελένης Βιτάλη, ο Νίκος Ξύδης που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά της βήματα καθώς είναι μουσικός.

Όπως μάθαμε, η σπουδαία Ελένη Βιτάλη αγαπά ιδιαίτερα την Αχαΐα και δη την περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων. Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει ένα σπίτι στην γραφική και δροσερή περιοχή της Ζαχλωρούς στους πρόποδες του Χελμού, απ’ όπου περνάει ο Βουραικός και φροντίζει να περνάει εκεί ήσυχα και ξεκούραστα λίγες μέρες το καλοκαίρι όταν δεν έχει καλλιτεχνικές υποχρεώσεις. Το φετινό καλοκαίρι βέβαια έχει την περιοδεία με την κυρία Μαρινέλλα και την Γλυκερία αλλά σίγουρα θα ξεκλέψει λίγο χρόνο και για να πάει στην πανέμορφη Ζαχλωρού.

Οι φωτ. είναι από τη συναυλία στο Κατράκειο, από το σάιτ hit-channel.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight