Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στην Πάτρα δεν ... καταρρίφθηκε το Σάββατο - Τι μας έσωσε και άρχισε να δροσίζει...

Το ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στην Πάτρα ...

Οι θερμοκρασίες που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός στο Ρωμανο Πατρών

Ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας για τον μετεωρολογικό σταθμό στον Ρωμανό Πατρών από τότε που άρχισε να λειτουργεί, δηλαδή από τον Αύγουστο του 2011. Πιο συγκεκριμένα το έως τώρα ρεκόρ το οποίο κατείχε η 23η Αυγούστου του 2012 με 38,3oC αποτελεί παρελθόν από την σημερινή μέγιστη θερμοκρασία των 38,6oC.

Όπως αναφέρει ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης «Το ρεκόρ του 2007 όπως είχε καταγραφει από τον μετεωρολογικό σταθμό στην περιοχή της Αγιας στα βόρεια της πόλης και ήταν 41,7oC, δεν κατερρίφθη, χωρίς φυσικά αυτό να υποβαθμίζει το παρόν κύμα καύσωνα.

Σε γενικές γραμμές μέσα στην πόλη η θερμοκρασία, το Σάββατο  ανήλθε όπως αναμέναμε γύρω στους 40oC με το θετικό, αν μπορεί να τεθεί έτσι, να είναι η χαμηλή σχετική υγρασία της τάξης του 15-25%.

Γύρω στους 37oC την Κυριακή η μέγιστη θερμοκρασία στην περιοχή της Πάτρας και στους 30oC την Δευτέρα με την τάση για το μεγαλύτερο διάστημα της ερχόμενης εβδομάδας να δείχνει σταθεροποιηση του υδράργυρου ως προς τις μέγιστες τιμές του εκεί γύρω στους 30-32oC

Αιτια για την υποχώρηση του κύματος καύσωνα, οι βορειοδυτικοι άνεμοι, που από  το απόγευμα της Κυριακής και κυρίως μέσα στην Δευτέρα, στο Ιόνιο θα πνέουν ισχυροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O φονικός καύσωνας του 1987 και τα 5 κορίτσια που ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις