Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων, πρόκριση και όριο από τον Απόστολο Παπαστάμο

Κολύμβηση: Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ παίδω...

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στη Νετάνια

Την πρόκριση στον τελικό των 400μ. Μικτής Ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων της Νετάνια με ένα ασύλληπτο Πανελλήνιο Ρεκόρ Παίδων πέτυχε ο Απόστολος Παπαστάμος στα πρωινά προκριματικά. Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων με το 4:22.84 που σημείωσε, συνέτριψε το δικό του 4:25.83 που είχε από πέρσι και ταυτόχρονα έπιασε το όριο (4:23.92) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων της Ινδιανάπολης (18-23 Αυγούστου), ενώ προκρίθηκε ως δεύτερος στον τελικό πίσω από τον Ούγγρο Μπάλαζ Χόλο.

Μάλιστα ο Παπαστάμος πλησιάσε και το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων του Βασίλη Δεμέτη (4:22.32). Μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο ίδιο αγώνισμα πέτυχε και ο Νίκος Ντάνος με 4:29.95 συντρίβοντας το 4:35.48 που είχε. Με αυτό το χρόνο κατέλαβε την 14η θέση του αγωνίσματος.

Καλή εμφάνιση είχε και η Όλγα Αρνάκη στα 50μ. Πεταλούδα, όπου με χρόνο 27.98 κατέλαβε την 21η θέση του αγωνίσματος. Τέλος η σκυτάλη 4χ100μ. Μικτή Ομαδική των Εφήβων αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Μπολάνο, Σάββα Θώμογλου, Νίκο Ντάνο και Αρκάδιο – Γιώργο Ασπουγαλή τερμάτισε σε 3:52.39, παίρνοντας την 15η θέση.

Το απόγευμα εκτός του Απόστολου Παπαστάμου που αγωνίζεται στις 17:42 υπάρχει και ο τελικός της Νικολέτας Παυλοπούλουστα 200μ. Μικτή Ατομική στις 18:13 ώρα Ελλάδας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων από την Παυλοπούλου - Στην 6η θέση ο Θώμογλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports