Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ξεχωριστή live μουσική βραδιά με τους F&C απόψε στο Restaurant Cafe Σταθμός

Πάτρα: Ξεχωριστή live μουσική βραδιά με ...

Καθημερινά "happy mornings" με καφέ και λαχταριστή τυρόπιτα

Ένα πολύ όμορφο live έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη το Restaurant Cafe Σταθμός με τους F & C,(Φαίη Τσίγκα στα φωνητικά και Χρήστο Γρηγορίου στην κιθάρα). Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:00, με ατμοσφαιρικό μπλουζ και τζαζ και καθώς η νύχτα θα προχωρά, θα συνεχιστεί με ελληνικό έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα.

Η όμορφη μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο νέο χώρο του Σταθμού δίπλα στη θάλασσα, το "Sea View", κάτω από τις γραμμές, στο χώρο του λιμανιού.

Επίσης, το Restaurant Cafe Σταθμός μας έχει συνηθίσει σε ....ευχάριστες εκπλήξεις! Μια ακόμη πρωτοβουλία της επιχείρησης φτιάχνει τη διάθεση και προκαλεί το πρώτο χαμόγελο της μέρας!

Καθημερινά "happy mornings" λοιπόν από το Restaurant Cafe Σταθμός, για να ξεκινάει η μέρα με τον πιο γευστικό και ευχάριστο τρόπο!

Κάθε πρωί από τις 7.30 έως τις 11.30 π.μ., μαζί με τον καφέ (όλοι οι καφέδες είναι Buondi premium quality), η επιχείρηση κερνάει μια ζεστή, τραγανή, χειροποίητη τυρόπιτα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (η προσφορά ισχύει εντός του καταστήματος)!

Ακόμη, για τους ...βιαστικούς  που θα πάρουν τον καφέ τους στο χέρι τις ίδιες ώρες, κάθε μέρα, ο καφές τους (όλοι οι καφέδες) και η τυρόπιτα με 2€ μόνο! Για μια ακόμη φορά το Restaurant Cafe Σταθμός μας φτιάχνει τη μέρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight