Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 20.00 με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 20:00.

Πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζομένων στους δήμους. Ζητούν να μην γίνει καμία απόλυση και να  μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι. Εργαζόμενοι του δήμου Πατρέων παρέταξαν απορριμματοφόρα στην Ξερόλακα.

Έκθεση – καταπέλτης για το ΧΥΤΑ της Ζακύνθου. Δεν λειτουργεί ο δεματοποιητής. Δεν γίνεται διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών. Τα στραγγίδια ρέουν ελεύθερα στις πλαγιές. Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο «Λιβα».

Στην Αργολίδα  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ. Σύσκεψη για τη λήψη μέτρων ανακούφισης των παραγωγών μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν τις καλλιέργειες.

Μυστήριο στην Αρκαδία. Ανατροπές και αποκαλύψεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου φανοποιού Θοδωρή Τσεμπελή.

Η Καλαμάτα στο 'Άλσος Περιστερίου στην έκθεση «Κρασί, Μέλι, Λάδι & Ελιά, η Αυθεντική Ελλάδα». Συνεχίζονται οι δράσεις εξωστρέφειας και προβολής της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Την Παρασκευή η 2η «Γαλάζια Νύχτα».

Το Ιόνιο κερδίζει έδαφος σε Σουηδούς, Δανούς και Νορβηγούς. Η Ζάκυνθος αναδεικνύεται κορυφαίους προορισμός σε παροχές και σέρβις. Βραβεία και διακρίσεις σε καταλύματα.

Συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών  της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις