Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση του Δημάρχου με εργαζομένους στην Υπηρεσία Καθαριότητας για την πορεία κατά της ανεργίας- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνάντηση του Δημάρχου με εργαζομ...

Συνεχίζονται οι επαφές

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Δήμου για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας στη Γέφυρα στις 25 Ιουνίου. Σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Χρήστο Κορδά, επισκέφτηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Στο πλαίσιο προετοιμασίας της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη και της πορείας αγώνα που θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί, από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις με τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων.

Σήμερα, Τρίτη 13 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Χρήστο Κορδά, επισκέφτηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας στην οδό Μιαούλη, κάτω από Ψηλαλώνια και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τον υπόλοιπο λαό και τη νεολαία της πόλης μας για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων και των ανέργων που απαιτούν: Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα.

«Ο αγώνας συνεχίζεται. Θέλουμε ο λαός μας να σταθεί όρθιος, να σηκώσει ψηλά το δίκιο του και τις απαιτήσεις του, απέναντι σε μια αστική εξουσία, που το μόνο που δεν την ενδιαφέρει, είναι η ζωή του λαού», τόνισε ο Δήμαρχος, που έτυχε θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους.

Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι με οκτάμηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου, όπως είναι αυτή της Καθαριότητας, που απειλούνται άμεσα με απόλυση, πρέπει να δώσουν μαχητικό αγωνιστικό «παρών» για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε: «Όσοι όψιμοι και παλιοί τιμητές του συστήματος λοιδορούν τους αγώνες και αναρωτιούνται τάχα για τα αποτελέσματά τους, δεν αποτελούν παρά το «βλέμμα» του χορτάτου, που δε βλέπει και δεν ακούει τη βοή των ανέργων, των τσακισμένων από την πολιτική, που στηρίζουν με τα δυο τους χέρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις