Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το διατηρητέο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα και το Ειρηνοδικείο της Κλειτορίας που "βγαίνουν στο σφυρί" από το ΤΑΙΠΕΔ- ΦΩΤΟ

Το διατηρητέο της Αγίου Νικολάου στην Πά...

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 31 Οκτωβρίου

Σε διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση δυο ακινήτων στο νομό Αχαϊας προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ. Η εν λόγω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr και η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της α' φάσης του διαγωνισμού είναι η 31η Οκτωβρίου.

Στο «σφυρί» βγάζει η Εθνική ακίνητο στην Οβρυά Πατρών προς 3,85 εκατ. ευρώ - Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός και για την Αχαϊκή Τράπεζα

Πρόκειται για ένα  Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8, στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).

Το ΤΑΙΠΕΔ «βγάζει» προς πώληση μέσω του διαγωνισμού και το Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορία του δήμου Καλαβρύτων 589,87 τμ. Βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την κεντρική πλατεία και είναι προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης- Καλαβρύτων (πώληση).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις