Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Ευχές στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Αθηνά Τραχήλη: Ευχές στους υποψηφίους τω...

"Είναι ασφαλώς ένας σημαντικός κρίκος για την πρόοδο, για την γνώση, για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, δεν είναι ωστόσο ο τελευταίος ή ο μοναδικός»"

Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας απηύθυνε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, με αφορμή την έναρξη των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. «Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ασφαλώς ένας σημαντικός κρίκος για την πρόοδο, για την γνώση, για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, δεν είναι ωστόσο ο τελευταίος ή ο μοναδικός» ανέφερε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι «οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ψυχραιμία, πίστη στις δυνάμεις και στην καλή προετοιμασία τους, να έχουν ηρεμία, αποφασιστικότητα και αισιόδοξη στάση ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Εξετάσεων».

Και η κ Τραχήλη καταλήγει στο μήνυμα της: «Εύχομαι από βάθους καρδιάς οι κόποι των υποψηφίων και των οικογενειών τους, οι θυσίες που επί χρόνια έκαναν ώστε να περάσουν το κατώφλι της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, να ανταμειφθούν. Αλλά και για εκείνους τους υποψηφίους που ο στόχος τελικώς δεν θα επιτευχθεί, θα επαναλάβω αυτό που οι πάντες γνωρίζουμε. Ότι ο δρόμος της γνώσης, της επιτυχίας, της επαγγελματικής και κοινωνικής καταξίωσης δεν σταματά στις Πανελλαδικές. Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει εν τούτοις ένας καινούργιος, με πολλές προκλήσεις και επιλογές».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις