Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αποχαιρετίσαμε έναν ηγέτη με τον τρόπο που έπρεπε

Αποχαιρετίσαμε έναν ηγέτη με τον τρόπο που έπρεπε

Της Αθηνάς Τραχήλη

«Αποχαιρετήσαμε έναν μεγάλο πολιτικό ηγέτη με τον τρόπο που άρμοζε στην διαδρομή του, στην τεράστια προσφορά του στην χώρα και στην πολιτική του παρακαταθήκη», δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης από τα Χανιά το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη εκτός από την νεκρώσιμο ακολουθία στην Αθήνα παρέστη και στην ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων, μαζί με πολλά άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ταξίδεψαν έως την Κρήτη.

«Οι στιγμές που όλοι ζήσαμε στο ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ο πάνδημος χαρακτήρας του αποχαιρετισμού δείχνουν, πέραν όλων των άλλων, και την βαθιά αναγνώριση των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης ή πολιτικής αναφοράς, στο φωτεινό του παράδειγμα, ως πολιτικού και ως προσωπικότητας που ποτέ δεν έβαλε το εθνικό συμφέρον σε προσωπική ή κομματική ζυγαριά», είπε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι η πολιτική κληρονομία του Κ. Μητσοτάκη παραμένει ζωντανή και επίκαιρη, ιδίως σήμερα που η χώρα έχει ανάγκη από μια ηγεσία με όραμα, με προοπτική, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος και μακριά από πολιτικούς καιροσκοπισμούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις