Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Τσακώθηκε με τον γιο και έστειλε τον πατέρα του στο Νοσοκομείο

Αγρίνιο: Τσακώθηκε με τον γιο και έστειλ...

48χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι σε 70χρονο

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών χθες το βράδυ στο Αγρίνιο με 48χρονο να τραυματίζει 70χρονο, με τσεκούρι, και τον 28χρονο γιο (του 70χρονου) να προσπαθεί να τον μαχαιρώσει σε αντίποινα. Η αστυνομία Αιτωλοακαρνανίας προέβη στη σύλληψη των δύο ανδρών, ενώ ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48 και 29 ετών, διότι λόγω προσωπικών διαφορών, ο 48χρονος προκάλεσε σωματική βλάβη στον 70χρονο πατέρα του 29χρονου, χτυπώντας τον με τσεκούρι στο πλευρό.

Μετά από λίγες ώρες, ο 29χρονος αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματική βλάβη με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) στον 48χρονο. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον  29χρονο κατά τη σύλληψη του βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης και ένα φαρμακευτικό δισκίο.

Ο 70χρονος πατέρας του 29χρονου  διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. Επισημαίνεται ότι στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε  και κατασχέθηκε το μαχαίρι.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Toν χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις