Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 31 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 31 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Με μια καλή όψη κλείνει ο μήνας, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο σας επιτρέπει αυτές τις μέρες να κάνετε επιτυχημένες οικονομικές κι επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Ευνοεί τις αγορές και τις πωλήσεις. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά προς εσάς. Μια όψη που σας προσφέρει περισσότερη δύναμη επαγγελματική και κοινωνική, έως και αύριο.

Ταύρος

Ο επικοινωνιακός Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια πολύ καλή όψη με τον Πλούτωνα, η οποία μέχρι και αύριο θα σας κάνει πιο ουσιαστικούς στο λόγο και στη γραφή, έχετε περισσότερη επιρροή με όσα λέτε, ενώ βοηθά θέματα σπουδών, διδασκαλίας, συγγραφής, αλλά και νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα σας βοηθά να έχετε περισσότερη εσωτερική διαύγεια και ψυχολογικό έλεγχο. Καλή για ψυχανάλυση και έρευνα. Παράλληλα, μέχρι και αύριο σας βοηθά να κλείσετε με επιτυχία κάποια θέματα, γραφειοκρατικά ή άλλα, ενώ φέρνει και οικονομική ενίσχυση – ευνοεί οικονομικές συμφωνίες. Ουσιαστικές παρασκηνιακές συζητήσεις κι επαφές.

Καρκίνος

Ο μήνας κλείνει με μια ευεργετική -για την επικοινωνία κυρίως- όψη, η οποία αυτές τις μέρες κάνει τις συζητήσεις πιο βαθιές και ουσιαστικές, τόσο με το σύντροφο, όσο και με τους φίλους και τους συνεργάτες. Ευνοεί τις συμφωνίες και τη δικτύωση, μέχρι και αύριο. Βρίσκετε ανθρώπους με τα ίδια επικοινωνιακά και ιδεολογικά ενδιαφέροντα και στόχους.

Λέων

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία μέχρι και αύριο θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις κι επαφές, ενώ ευνοεί τις συναντήσεις με άτομα εξουσίας και τις συμφωνίες. Αποκτάτε περισσότερη ισχύ στο κοινό επικοινωνιακά. Ευεργετικές επαφές και πληροφόρηση επίσης για υγεία/διατροφή.

Παρθένος

Σας ευνοεί η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία μέχρι και αύριο θα κάνει την επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και γενικά με τους γύρω σας πιο ουσιαστική. Η σκέψη γίνεται πιο βαθιά και δημιουργική. Καλή όψη για μελέτη αλλά και για συμφωνίες. Ευνοεί σπουδές, ταξίδια, νομικά, ερωτικά, θέματα παιδιών κι επιχειρηματικά.

Ζυγός

Ο Μάιος κλείνει με μια θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες ευνοεί τις οικονομικές συμφωνίες και ρυθμίσεις, ή τα δάνεια και τις επενδύσεις, ενώ είναι ευεργετικό και για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Μια επιρροή που επίσης μέχρι αύριο θα προσφέρει περισσότερο έλεγχο και βάθος συναισθηματικό/ψυχικό.

Σκορπιός

Ευεργετική για την επικοινωνία η όψη τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, την οποία κάνει πιο βαθιά και ουσιαστική, τόσο με το σύντροφο και τους συνεργάτες, όσο και με συγγενείς και συμμαθητές. Βρίσκετε ανθρώπους να μοιραστείτε πιο ουσιώδη πράγματα. Επίσης ευνοεί τις συμφωνίες. Περισσότερος έλεγχος, δύναμη και αρμονία στο νου.

Τοξότης

Τελειώνει με μια θετική όψη ο μήνας, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο είναι ευεργετικό για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές και τις συμφωνίες. Στείλτε βιογραφικά, επικοινωνήστε. Ενισχύει τα έσοδα, μέχρι και αύριο. Επίσης ευνοεί τις συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας, ή την ενημέρωση για θέματα υγείας/διατροφής.

Αιγόκερως

Σας ευνοεί άμεσα το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο μέχρι και αύριο θα κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά. Προσφέρει δημιουργικές ιδέες και δύναμη νοητική. Αποκτάτε περισσότερη ισχύ, κυρίως με όσα λέτε. Ευνοεί επαφές και συμφωνίες για επιχειρηματικά και δημιουργικά project.

Υδροχόος

Δυναμώνει την ψυχολογία σας και προσφέρει μεγαλύτερη συναισθηματική κατανόηση και διαύγεια το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Σας βοηθά επίσης να προχωρήσετε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, αλλά και να κλείσετε με επιτυχία ορισμένα άλλα ζητήματα, μέχρι και αύριο που θα λειτουργεί. Ευνοεί ειδικά συμφωνίες και συμβόλαια για ακίνητα.

Ιχθύες

Κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ βρίσκετε ανθρώπους με ίδιες ιδέες. Μέχρι και αύριο που θα λειτουργεί θα ευνοεί τις συμφωνίες. Μια όψη που κάνει το νου σας πιο δυνατό και διαυγή, γι’ αυτό ευνοεί μελέτη και εξετάσεις. Προχώρημα σχεδίων. Ενίσχυση από φίλους και συγγενείς.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being