Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το alter ego του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μιλά για όσα έζησε μαζί του - ΒΙΝΤΕΟ

Το alter ego του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ...

Με ραγισμένη φωνή ο Γιάννης Πευκιανάκης

Ο Γιάννης Πευκιανάκης ήταν στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη  και για 40 χρόνια δεν έλειψε ποτέ από κοντά του. Τον είδε πρώτη φορά σε μια συγκέντρωση της Ένωσης Κέντρου και από τις 15 Σεπτεμβρίου 1977 ήταν στο πλευρό του.

Ο Γιάννης Πευκιανάκης, θεωρείται για κάποιους, το alter ego του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με ραγισμένη φωνή από την συγκίνηση, μίλησε στον ΣΚΑΙ για όσα έζησε μαζί του.

Είπε μεταξύ άλλων ότι δικαιώθηκε εν ζωή και πως αν τον αφήναμε να κυβερνήσει ακόμα τέσσερα χρόνια τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει εδώ που έφτασαν σήμερα.

«Είχε την ευτυχία να δει τους Έλληνες να λένε ότι δεν θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση αν είχαμε ακούσει τον Μητσοτάκη και τον αφήναμε να κυβερνήσει ακόμα τέσσερα χρόνια», είπε. Είπε μάλιστα ότι η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη: «Η πιο δραματική του στιγμή ήταν η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Εκείνη την ημέρα έζησα έναν Μητσοτάκη που ήταν ένα λιοντάρι που το είχαν πληγώσει. Η ομιλία του στην Βουλή έδειξε ότι ήταν ο ηγέτης που έβαζε πάνω από όλα την χώρα».

ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις