Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενοικιάστρια περιπτέρου παρέδωσε τα κλειδιά στο Δήμο της Πάτρας και έφυγε…

Ενοικιάστρια περιπτέρου παρέδωσε τα κλει...

Το περίπτερο μισθώθηκε αλλά και η νέα ενοικιάστρια δεν τον δούλεψε

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης, που επικρατεί με τα περίπτερα στην Πάτρα αποτελεί η περίπτωση του περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Γεωργίου Ολυµπίου. Όπως είναι γνωστό ο κλάδος των περιπτέρων τα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει δεχθεί απανωτά πλήγματα με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις αυτές να κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Το συγκεκριμένο, λοιπόν, περίπτερο επί της Κορίνθου, χαρακτηρίστηκε «κενωθέν –  κλειστό» με πρόσφατη απόφαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση η πρώτη ενοικιάστρια του περιπτέρου, το 2016 παραιτήθηκε από την άδεια εκμετάλλευσης του περιπτέρου, επικαλούμενη προσωπικούς  λόγους και παρέδωσε στο Δήμο Πατρέων τα κλειδιά του κουβουκλίου του περιπτέρου χωρίς καµία οικονοµική ή άλλου είδους απαίτηση.

Η άδεια εκμετάλλευσης μεταβιβάστηκε λίγο αργότερα σε νέα μισθώτρια που ούτε αυτή λειτούργησε την επιχείρηση…

Να σημειωθεί ότι  κατά καιρούς, οι δημοπρασίες του Δήμου Πατρέων για την ενοικίαση των περιπτέρων, έχουν κηρυχθεί άγονες, καθώς δεν παρουσιάζονται ενδιαφερόμενοι.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόνο μέσα στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας έχουν καταγραφεί 64 θέσεις περίπτερων, εκ των οποίων τα 26, δηλαδή ποσοστό 40%, «σχολάζουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις