Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρυθμική: Έκαναν τη διαφορά οι γυμνάστριες της Γυμναστικής Ένωσης και του ΠΑΟ Φιλίας

Ρυθμική: Έκαναν τη διαφορά οι γυμνάστριε...

Στα προκριματικά του πρωταθλήματος των κορασίδων

Η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής χτύπησε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και στο "Δ. Τόφαλος”, όπου νεαρές αθλήτριες αγωνίσθηκαν για τους προκριματικούς αγώνες της Γ' και Δ' κατηγορίας. Σημαντικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Γυμναστική Ένωση Πάτρας και ο ΠΑΟ Φιλίας.

Στις κορασίδες η Γυμναστική Ένωση Πάτρας ήταν πρώτη στο σύνθετο ομαδικό με 156,850 βαθμούς και δεύτερος ήταν ο Π.ΑΟ. Φιλίας με 130,500.

Στο σύνθετο ατομικό για τις πατρινές ομάδες είχαμε πρώτη την Ηλία Αλεξοπούλου της Γυμναστικής Ένωσης με 48,150 και τέταρτη την Χριστίνα Κασπίρη με 41,800 της Φιλίας, έκτη την Λουκία Δερβέση της Γυμναστικής Ένωσης, έβδομη τη Παναγιώτα Βασιλάτου της Φιλίας, όγδοη τη Δήμητρα Κουλούρη και ένατη η Χριστίνα Ασημακοπούλου και πάλι της Γυμναστικής Ενωσης και δέκατη η Καλλιρόη Μπουρέκα της Φιλίας

Επίσης στην ενδέκατη θέση βρέθηκε η Καλλιόπη Κώνστα της Ρυθμικής Κίνησης, ενώ η Βασιλική Πέτρου του Ολυμπιονίκη ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 22η θέση, όπως και η Βιργινία Παρασκευοπούλου της Φιλίας, η Παρασκευή Κότσανη ήταν στην 26η θέση και πάλι του ΠΑΟ Φιλίας και τέλος στην 27η θέση ήταν η Ελευθερία Τζίμα και πάλι της Φιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραμπολίνο, ενόργανη και ρυθμική στην... πλατεία Γεωργίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports