Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα του καφέ, των μπαρ και ταχυφαγείων - Πόσες καφετέριες πιστεύετε ότι έχουν ανοίξει τελευταία στην πόλη; ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η Πάτρα του καφέ, των μπαρ και ταχυφαγεί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, μεταφράζονται όμως σε τζίρο;

Εκατοντάδες επιχειρηματίες και πάνω από 1800 καταστήματα εστιάσης και αναψυχής δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Το επιμελητήριο έχει καταγεγγραμένες πάνω από 3200 επιχειρήσεις του κλάδου στην Αχαΐα, ωστόσο σύμφωνα με τον ΣΚΕΑΝΑ αν και φαίνεται πως ο κλάδος έχει άνθιση τα χρέη από πίσω είναι μεγάλα.

Η Αχαΐα έχει 3200 καταγεγγραμένες επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής με 19 κλάδους να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές.

Ήδη το πρώτο 4μηνο του 2017 έχουν καταγραφεί 63 περισσότερες εγγραφές για επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης και αναψυχής από εκείνες που έχουν διαγραφεί.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης μιλά στο thebest.gr για τα υπερ και τα κατα της αυξημένης επαγγελματικής δραστηριότητας στον κλάδο.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ εξηγεί στο thebest.gr τους κινδύνους που εμπεριέχει μια επαγγελματική δραστηριότητα στους κλάδους του τομέα της εστίασης και αναψυχής.

Μόνο στην Πάτρα δραστηριοποιούνται οι περισσότερες από τις 1810 επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής που είναι εγγεγραμμένες στον ΣΚΕΑΝΑ.

Ο ειδικός σύμβουλος του επιμελητηρίου Αχαΐας εξηγεί στο thebest.gr πως έχουν τα πράγματα στο επιχειρείν της περιοχής

Οι αριθμοί πάντως δείχνουν πως τα καφε μπαρ, τα ταχυφαγεία, τα καφενεία και τα εστιατόρια καταλαμβάνουν την πρώτη θέση της επαγγελματικής προτίμησης, με τον κλάδο να γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το καλό ξεκίνημα δεν συνεπάγεται πάντα και καλή μετέπειτα πορεία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στον κλάδο εστίασης και αναψυχής συμπεριλαμβάνονται και φαίνεται να τυγχάνουν προτίμησης και οι παιδότοποι, τα παραδοσιακά καφενεία, οι ταβέρνες, τα οινομαγειρεία και φυσικά τα ταχυφαγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις