Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σεμινάριο γονέων που υλοποιεί η Κίνηση «Πρόταση»

Πάτρα: Σεμινάριο γονέων που υλοποιεί η Κ...

Με θέμα «Η διαδρομή από το γονιό στο παιδί και από το παιδί στην κοινότητα»

Η Κίνηση «Πρόταση» για έναν άλλο τρόπο ζωής, υλοποιεί ένα σεμινάριο γονέων στο πλαίσιο του προγράμματος ΠΡΟ-ΝΟΙΑ (ΠΡΟτείνω γιατί ΝΟΙΑζομαι) με θέμα: «Η διαδρομή από το γονιό στο παιδί και από το παιδί στην κοινότητα».

Έχουν ήδη υλοποιηθεί οι δύο πρώτες συναντήσεις (8 και 15 Μαΐου) από τις τέσσερεις συνολικά που έχουν προγραμματιστεί για φέτος  με θέματα α) το προφίλ του σύγχρονου γονιού και β) τα όρια στην οικογένεια. Οι επόμενες δύο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 29 Μαΐου 2017 και αφορούν στην επικοινωνία, την διαχείριση των συναισθημάτων και την ευθύνη του ενεργού πολίτη στην πρόληψη.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εμψύχωση και η ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου των συμμετεχόντων που οι περισσότεροι εξ αυτών είναι γονείς των παιδιών στις ομάδες του προγράμματος ΠΡΟ-ΝΟΙΑ καθώς και η ανάληψη ευθύνης ως  ενεργοί πολίτες.

Το πρόγραμμα ΠΡΟ-ΝΟΙΑ που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, περιλαμβάνει καθημερινή λειτουργία ομάδων παιδιών από 4 έως 16 ετών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης «Πρόταση» με σκοπό την ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους  καθώς και την συνύπαρξη μέσα από την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις