Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι οδηγοί μπήκαν και σε κομμάτια της Μικρής Περιμετρικής της Πάτρας που είναι ουσιαστικά έτοιμα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι οδηγοί μπήκαν και σε κομμάτια της Μικ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Στο τελευταίο τμήμα του δρόμου που βγαίνει στα Ταμπάχανα

Τμήματα ενός ακόμα δρόμου που καρκινοβατεί και παραμένει ημιτελής εδώ και χρόνια «άνοιξα» από μόνοι τους ουσιαστικά οι οδηγοί της Πάτρας. Έτσι μετά από την Κανακάρη που εδώ και περίπου ένα μήνα «χρησιμοποιείται» κανονικά, σειρά πήρε και η Μικρή Περιμετρική από την οδό Αγράφων μέχρι και την πλατεία των Ταμπαχάνων.

Η άσφαλτος έχει πέσει εδώ και μέρες οι μπάρες και τα απαγορευτικά έχουν μπει στην άκρη στην έξοδο του δρόμου, κι έτσι καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μπαινοβγαίνουν κάνοντας κανονικά τις μετακινήσεις τους. Συνολικά η Μικρή Περιμετρική έχει πολύ… δρόμο ακόμα αφού κάθε χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν έχει τηρηθεί με τον επόμενο στόχο να είναι ο προσεχής Σεπτέμβριος.

 


Ωστόσο τα όσα πρέπει να γίνουν ακόμα είναι πολλά. Μεταξύ των οποίων πρέπει να ανακατασκευαστεί το τμήμα μετά τον κόμβο της Αγ. Σοφίας και πριν το τούνελ της Αρόης, το οποίο είχε τελειώσει αλλά καταστράφηκε από κατασκευαστικές αστοχίες.

Επίσης μεγάλο πονοκέφαλο αποτελεί και το μικρό «τούνελ» δίπλα στην οδό Αγράφων και πριν την Παπαδιαμαντοπούλου το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Στο σημείο εκείνο η Μικρή Περιμετρική πρέπει να περάσει «κάτω» από τον κάθετο δρόμο όμως αρχαία που βρέθηκαν στην πορεία της χάραξης αλλά και άλλα ζητήματα που προέκυψαν στην πορεία δεν έχουν επιτρέψει την ολοκλήρωση της παρέμβασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις