Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ο Θεός να την κάνει πλατεία- Εξοργισμένοι οι κάτοικοι για την εγκατάλειψη... κι έρχεται καλοκαίρι- ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Ο Θεός να την κάνει πλατεία- Εξορ...

Ζητούν άμεσα παρεμβάσεις

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει η παιδική χαρά στην παραλία της Κάτω Αχαΐας. Η κατάσταση είναι απερίγραπτη, έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής και καταδεικνύει ότι εδώ και πολύ καιρό η δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να συντηρήσει τον χώρο και να επιτρέψει την χρήση τους από μικρούς και μεγάλους.

Όποιος επισκέπτεται το σημείο πραγματικά απογοητεύεται καθώς βλέπει σπασμένες λάμπες, κομμένα καλώδια, μισοκατεστραμμένη την ξύλινη περίφραξη, σπασμένα παγκάκια, σκουριασμένα σίδερα, καπάκια από σχάρες να λείπουν και φυσικά να έχουν μετατραπεί σε «παγίδες» για τους πεζούς.

 

 

Το τραγικό σκηνικό συμπληρώνουν τα χορτάρια που έχουν φθάσει στο Θεό και αποτελούν φιλόξενο έδαφος για φίδια κι όχι μόνο καθώς και τα σκουπίδια που βάζουν ακόμα μια «καλλιτεχνική πινελιά» στον χώρο. Την ξεκάθαρη αδιαφορία της δημοτική Αρχής επισημαίνουν οι κάτοικοι της Κάτω Αχαΐας που καλούν τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Επισημαίνουν μάλιστα ότι ανάλογη είναι η κατάσταση που αντικρίζει κανείς κατά μήκος ολόκληρου του παραλιακού μετώπου. Οι δημότες ζητούν από τους υπευθύνους να δείξουν λίγη ευαισθησία και να κινητοποιηθούν άμεσα ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδους κατά τη διάρκεια της οποίας η περιοχή αναμένεται να υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες.

 

* Οι φωτογραφίες είναι της δημοσιογράφου Βίκυς Δρακούλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις