Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Η Ν.Δ. πρέπει να είναι σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα

Αθηνά Τραχήλη: Η Ν.Δ. πρέπει να είναι σε...

Η τοποθέτησή της στη Νομαρχιακή Συνέλευση

Η Νέα Δημοκρατία, ανεξαρτήτως των συγκυριών, θα πρέπει να είναι σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα, είπε το βράδυ της Τετάρτης, στην διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην Πάτρα, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Αθηνά Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη καλωσόρισε στις εργασίες της Συνέλευσης τον πρώην υπουργό Σταύρο Καλαφάτη και σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η σημερινή κυβέρνηση δεν θ’ αντέξει και πολύ. Όχι μόνο από το σε βάρος της πολιτικό κλίμα αλλά από την διογκούμενη κοινωνική αντίδραση που θα την συμπαρασύρει στις κάλπες, όσο κι αν εκείνη θέλει διακαώς να παραμείνει στην εξουσία».

Σε άλλο σημείο του χαιρετισμού της η κ. Τραχήλη υπογράμμισε ότι «πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε, κοστολογημένα, ότι υπάρχει τρόπος αποσυμπίεσης της κοινωνίας και τόνωσης της πραγματικής οικονομίας με την απόδοση μέρους του πλεονάσματος που έχτισε το 2016 ο ελληνικός λαός. Με μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 20%, με βρεφονηπιακούς σταθμούς για όλους, με μείωση του ΦΠΑ στην αγροτική παραγωγή, με κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το κρασί που είναι ένα από τα κορυφαία εξαγωγικά μας προϊόντα. Αλλά ακόμα και αυτή η πρόταση, στην οποία κανονικά δεν θα έπρεπε κανένας Έλληνας να έχει αντίρρηση, προσέκρουσε και προσκρούει στο ανάχωμα του πολιτικού εγωισμού και του μικροκομματικού ωφελιμισμού των κυβερνώντων».

Και πρόσθεσε: «Είναι, εν τούτοις, ορατό ότι το κλίμα αλλάζει. Και δεν μιλάω μόνο για την δημοσκοπική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάω για τις αλλαγές συσχετισμών σε κάθε συνδικαλιστικό φορέα, σε κάθε οργάνωση που προκηρύσσονται αρχαιρεσίες, όπως είδαμε πρόσφατα και εδώ στην Αχαΐα.  Αλλά, κυρίως, μιλάω για αυτά που οι ίδιοι οι πολίτες μας λένε στον δρόμο, όπου μας συναντούν, όπου υπάρχει αυθεντικός και αυθόρμητος δημόσιος διάλογος».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις