Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Anonymous... ξαναχτύπησαν και προειδοποιούν για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο- ΒΙΝΤΕΟ

Οι Anonymous... ξαναχτύπησαν και προειδο...

Τι αναφέρει η οργάνωση

Η ομάδα Anonymous δημοσίευσε μια νέα προειδοποίηση, που αναφέρει ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε μια ακόμη παγκόσμια σύγκρουση -και ότι το κόστος θα είναι ακόμη υψηλότερο από αυτό του τελευταίου πολέμου. Η οργάνωση δημοσίευσε ένα βίντεο το Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Στο επτάλεπτο αυτό κλιπ, ένας άντρας που φοράει μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes ακούγεται μέσω μιας ψηφιακής φωνής που εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους», δήλωσε η άγνωστη φιγούρα.Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκοσμίους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει».

Ο αφηγητής στο βίντεο αναφέρει πως οι Αμερικανοί απειλούν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα, ενώ παράλληλα ασκούν πίεση προς την Κίνα.

Οι «πρακτικοί Κινέζοι», οι οποίοι έχουν κατ' επανάληψη ζητήσει ηρεμία μεταξύ Ουάσιγκτον και Πιονγιάνγκ, «αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους», σύμφωνα με τους Anonymous.

Η ομάδα Anonymous, η οποία ξεκίνησε το 2003 ως ομάδα επαγρύπνησης του διαδικτύου, ολοκλήρωσε το βίντεο προτρέποντας τους θεατές να «προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις