Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών

Α1 μπάσκετ: Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη και ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ

Η τελική φάση των ελληνικών πλέι οφ ξεκινά την Τετάρτη (10/5, Ολυμπιακός-Αρης) με την ημιτελική φάση, με τους προπονητές και τους αρχηγούς των τεσσάρων φιναλίστ, να παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, στην Αίγλη του Ζαππείου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αποκάλυψε πως η πώληση των εισιτηρίων στην κανονική διάρκεια ήταν η υψηλότερη της τελευταίας τριετίας, ενώ άφησε να εννοηθεί πως στόχος της νέας διοίκησης της Λίγκας είναι η στροφή προς την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του ανταγωνισμού ανάμεσα στις ομάδες.

Οι εννέα τίτλοι Euroleague από τις δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, όπως τονίστηκε, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Νικ Καλάθης ήταν οι μόνοι που δεν ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, ενόψει της συμμετοχής του στο φάιναλ φορ της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη (19-21/5).

«Ζήσαμε το χειρότερο σενάριο που μπορεί κανείς να βιώσει σε μία σειρά,» είπε για τον αποκλεισμό από τη Φενερμπαχτσέ ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξηγώντας πως πλέον οι «πράσινοι» έχουν γυρίσει σελίδα, ενόψει της ημιτελικής σειράς με την ΑΕΚ (1ος αγώνας, 11/5). Ευχή όλων ήταν η διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών της Α1 φέτος σε γεμάτα γήπεδα και χωρίς βία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Στα ημιτελικά με νίκη και στο Ρέθυμνο η ΑΕΚ

Α1 μπάσκετ: Στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports