Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει σήμερα ο Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης στο Ριγανόκαμπο

Πάτρα: Πανηγυρίζει σήμερα ο Ιερός Ναός τ...

Δείτε το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων

Πλήθος θρησκευτικών εκδηλώσεων που έχουν ξεκινήσει από χθες για την αποψινή εορτή της Αγίας Ειρήνης, στον αφιερωμένο στη μνήμη της ναό, στον Ριγανόκαμπο της Πάτρας.

Η Τιμία Κάρα της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, ως γνωστόν, πλέον φυλάσσεται εδώ και σχεδόν 15 χρόνια στο ναό της Πάτρας, μετά την έγκριση και μεταφορά της από την ιερά μονή της Hautecombe της Γαλλίας, στην Πάτρα.

Σήμερα το πρωί ανήμερα της εορτής, στην Θεία λειτουργία θα χοροστατήσει και θα μιλήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και το απόγευμα, στις 18.30, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ.κ. Χρυσάνθου, ο οποίος θα κηρύξει και το Θείο λόγο.

Για το Σάββατο 6/5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πολιτιστική εκδήλωση των δραστήριων νεανικών ομάδων της ενορίας της Αγίας Ειρήνης (η Αγ. Ειρήνη μαρτύρησε στην Μαγεδώ της Περσίας τον 4ο μ. Χ. αιώνα) ενώ την Κυριακή 7/5 στην Θεία λειτουργία που θα γίνει θα αναπεμφθεί και δέηση για τα παιδιά, τους μαθητές που σε λίγες μέρες θα δώσουν εξετάσεις τόσο απολυτήριες όσο και εισαγωγικές για τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ).

Πάτρα: Πανηγυρίζει στον Ριγανόκαμπο ο ιερός ναός της Αγ. Ειρήνης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις