Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την αποκάλυψη της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας από τον πατέρα της

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την αποκ...

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού εντοπίστηκε μέσα σε κάδο

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει από τα μεσάνυκτα οπότε και αποκαλύφθηκε. Πατέρας στραγγάλισε το 6χρονο παιδί του, το έβαλε σε σακούλα απορριμμάτων και το πέταξε σε κάδο. Γύρισε στο σπίτι του, κοιμήθηκε και το επομενο πρωί, πήγε τη δεύτερη κόρη του στο σχολείο και επιστρέφοντας δήλωσε εξαφάνιση στην αστυνομία.Δώδεκα ώρες μετά, ο πρώην αστυνομικός λύγισε και ομολόγησε την πράξη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 61χρονος Γιάννης Εικοσπεντάκης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και ανέφερε ότι στο σπίτι του διαπραχθεί διάρρηξη και εξαφανίστηκε η μόλις έξι χρόνων κόρη του, Στέλλα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες.

Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας, ενώ ενημερώθηκε και η μητέρα του κοριτσιού η οποία προχθές είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χθες το μεσημέρι  πήρε εξιτήριο.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση υπέβαλλαν σε εξοντωτική ανάκριση τον πρώην αστυνομικό, καθώς όπως διαπίστωσαν οι ισχυρισμοί του για διάρρηξη όχι μόνο δεν ευσταθούσαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Έτσι η υπόθεση από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας πέρασε στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

 

Ο Γιάννης Εικοσπεντάκης μεταφέρθηκε στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και αμέσως έμπειροι αξιωματικοί ανέλαβαν να φέρουν στην επιφάνεια τις πραγματικές πτυχές της υπόθεσης.

Για άλλη μια φορά ο 61χρονος πατέρας των δίδυμων παιδιών ισχυρίστηκε ότι η κόρη του εξαφανίστηκε μετά από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ ο ίδιος κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

«Βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια γύρω στις δώδεκα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και πρέπει να ξέχασα τα κλειδιά στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του διαμερίσματος. Έτσι οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι, αφού λείπουν και κοσμήματα», επέμεινε για αρκετές φορές στους αστυνομικούς.

Όση ώρα ο πατέρας ανακρίνονται από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, δεκάδες αστυνομικοί αλλά και κλιμάκια του "Χαμόγελου του Παιδιού" χτένιζαν το σπίτι της οικογένειας αλλά και τους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.

λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός «έσπασε» ενώπιον των αστυνομικών και ομολόγησε την ανατριχιαστική πράξη του. «Φταίει η κακιά στιγμή. Ηταν ένα ατύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, είπε ακόμα πως το παιδί έκλαιγε, το πήρε αγκαλιά να το παρηγορήσει και το έσφιξε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει...

Στη συνέχεια τους υπέδειξε σε ποιο κάδο απορριμμάτων είχε πετάξει το άψυχο σώμα της κόρης του.

Νεκρή σε κάδο κοντά στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε η εξάχρονη Στέλλα - Ομολόγησε ο πατέρας

Ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμμάτων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός, ο 61χρονος βρίσκεται σε σύγχυση, γι' αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση σήμερα, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ίδιος αναφέρει ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις