Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο Τάσος Γιαννίτσης – Ποιους είδαμε στην παρουσίαση του βιβλίου του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Πάτρα ο Τάσος Γιαννίτσης – Ποιους ε...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο πρώην υπουργός μίλησε ενώπιον πυκνού ακροατηρίου

Ενώπιον ενός πυκνού ακροατηρίου έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο αίθριο του βιβλιοπωλείου «Πολύεδρο» στην Πάτρα, η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού,  Τάσου Γιαννίτση «Ανισότητες, φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης» και «Το ασφαλιστικό και η κρίση», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πόλις. Για το βιβλίο μίλησαν ο Σταύρος Κουμπιάς, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Χρήστος Μπούρας, Αναπληρωτής Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του πρώην Υπουργού και ακολούθησε διάλογος με το κοινό, γύρω από τα θέματα της κρίσης και του ασφαλιστικού.

Μεταξύ πολλών άλλων είδαμε τους πρώην βουλευτές Αχαΐας, Νίκο Τσούκαλη, Κώστα Σπηλιόπουλο, Μαρία Κυριακόπούλου και Γιώργο Νταβρή, τον πρώην Νομάρχη Αχαΐας Στάθη Αθανασόπουλο – Σερέτη, το πρώην δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Καράβολα, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Αγγελόπουλο, τον αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Δημοσθένη Πολύζο, τους πρώην αντινομάρχες Αχαΐας Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα και Θανάση Πετρόπουλο, τον πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνο Σκανδάμη, τον γραμματέα Πάτρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Γιαννακόπουλο, αλλά και τους Γιώργο Ζαφειρόπουλο, Ανδρέα Μπαχρά, Ντίνα Πεταλά, Ανδρέα Τζουραμάνη, Σπύρο Πολίτη, Π. Γκόβα, Ελένη Μενούνου, Θανάση Μπιλίρη και πολλούς άλλους.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

*πρώτη ενημέρωση 26/4/2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις