Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζωντανά από την Πάτρα αύριο η ΕΡΤ3

Ζωντανά από την Πάτρα αύριο η ΕΡΤ3

Θα μεταδώσει το δελτίο ειδήσεων και την αθλητική της εκπομπή

Από την Πάτρα θα μεταδώσει το Δελτίο Ειδήσεων της η ΕΡΤ3 την Παρασκευή 21 Απριλίου. Το περιφερειακό κρατικό κανάλι θα αναδείξει την τοπική ειδησιογραφία πραγματοποιώντας και την αθλητική του εκπομπή από την πόλη μας, με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ3:

«Από την Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα, οι μεταδόσεις του Δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ3.

Οι «Ειδήσεις στις 19.00» στην ΕΡΤ3 επιμένουν να δίνουν έμφαση στην περιφέρεια και να μεταδίδονται από μια διαφορετική πόλη, αναδεικνύοντας την τοπική ειδησεογραφία.

Την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017, οι «Ειδήσεις στις 19:00», μεταδίδονται απευθείας από την πόλη των Πατρών, με παρουσιαστή τον Βασίλη Κατσάρα.

Μαζί με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας, οι τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον παλμό της ζωής στον νομό Αχαΐας, μέσω αποκλειστικών ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεων και συνεντεύξεις, που έχουν προετοιμάσει οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 και της ΕΡΤ Πάτρας.

Νωρίτερα, στις 18:00, ο «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 με τον Δημήτρη Δραγώγια μεταδίδεται από την Πάτρα, με ιδιαίτερη αναφορά στα αθλητικά νέα της πόλης και συνεντεύξεις με τις αθλητικές προσωπικότητες της αχαϊκής πρωτεύουσας.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΡΤ3 ζωντανά από την Πάτρα- Τα ρεπορτάζ, οι εκπλήξεις και τα... κεράσματα - Τι θα δούμε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις