Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκτόνησε ο serial killer του facebook

Αυτοκτόνησε ο serial killer του facebook

Καταζητείτο για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου στο Κλίβελαντ

Ο άνδρας που, σύμφωνα με την αστυνομία, ανάρτησε στο Facebook ένα βίντεο που τον δείχνει να σκοτώνει έναν ηλικιωμένο στο Κλίβελαντ, αυτοκτόνησε μετά από "σύντομη καταδίωξη" από αστυνομικούς στην Πενσιλβάνια.

Ο Στιβ Στίβενς καταζητείτο από τις αρχές για την αναίτια δολοφονία του Ρόμπερντ Γκόντγουιν Σίνιορ, 74 ετών, την Κυριακή, στο Κλίβελεντ του Οχάιο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή του Κλίβελαντ, τον Κάλβιν Ουίλιαμς, αστυνομικοί της πολιτειακής αστυνομίας της Πενσιλβάνιας εντόπισαν τον Στίβενς μετά από μια πληροφορία που έλαβαν ότι το λευκό αυτοκίνητό του, ένα Ford Fusion, ήταν σταθμευμένο έξω από ένα εστιατόριο της αλυσίδας MacDonald's.

Μετά από σύντομη καταδίωξη, ο Στίβενς φρενάρισε και ακινητοποίησε το όχημά του, είπε ο Ουίλιαμς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

"Καθώς οι αστυνομικοί πλησίαζαν το όχημα αυτό, ο Στιβ Στίβενς έβαλε τέλος στη ζωή του. Θα προτιμούσαμε να μην είχε τελειώσει έτσι", τόνισε ο Ουίλιαμς, υπογραμμίζοντας ότι οι αρχές "είχαν πολλές ερωτήσεις" να του θέσουν.

Το ιατρικό κέντρο Beech Brook όπου εργαζόταν ο Στίβενς από το 2008 ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ότι δεν είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά.

Είχε δεχτεί επιπλήξεις σχετικές που αφορούσαν "ημιτελή γραφική εργασία και απουσία από ραντεβού", ποτέ όμως δεν του επιβλήθηκαν πειθαρχικά μέτρα που να αφορούν "παρενόχληση, απειλές βιαιοπραγίας ή άλλη κακή συμπεριφορά".

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις