Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κορυφαίος σε μπάσκετ και τάε κβον ντο ο Αντώνης Πανόπουλος

Κορυφαίος σε μπάσκετ και τάε κβον ντο ο ...

Είναι αθλητής του Έσπερου ΑΟΠΑ και της Αστραπής

Ο νεαρός πλέι μέικερ του Εσπερου ΑΟΠΑ, Αντώνης Πανόπουλος απέδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για την φανέλα. Παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα σε μπάσκετ και τάε κβον ντο (είναι αθλητής του Α.Σ. Αστραπή) όχι μόνο συμμετείχε κανονικότατα σε όλες του τις υποχρεώσεις, αλλά ήταν και κορυφαίος.

Η αρχή έγινε με τις επιτυχίες που έφερε την Κυριακή 2 Απριλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο της Πάτρας, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα ήταν από τους παίκτες του Εσπερου ΑΟΠΑ που προσπάθησαν για το καλύτερο στο ατυχές παιχνίδι με τον Ολυμπιονίκη για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Την επόμενη μέρα Τρίτη 4 Απριλίου αγωνίστηκε στην Αθήνα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα tae kwon do και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, γεγονός που δείχνει ότι είναι ένας πραγματικός πολυαθλητής!

Ο Πανόπουλος είναι γεννημένος το 2000, έχει ύψος 1.84μ. και μέχρι στιγμής φέτος έχει πετύχει με την φανέλα των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η συνολικά 203 πόντους και 22 εύστοχα τρίποντα.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Έσπερου ΑΟΠΑ συγχαίρουν τον Αντώνη Πανόπουλο και του εύχονται ολόθερμα να έχει πάντα επιτυχίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάε κβον ντο: Δυναμικό παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports