Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η παράταξη «Τώρα, για την Πάτρα» κατά Δημοτικής Αρχής και Καζάκου για το ΔΗΠΕΘΕ

Η παράταξη «Τώρα, για την Πάτρα» κατά Δη...

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης

Βολές κατά της Δημοτικής Αρχής και του Κώστα Καζάκου εξαπολύει η  παράταξη «Τώρα, για την Πάτρα». Σε ανακοίνωσή της, η  Δημοτική Κίνηση καταλογίζει στον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ ότι «άφησε το θέατρο χωρίς κανέναν προγραμματισμό για την θερινή περίοδο», ενώ για τη δημοτική αρχή υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται με τις ευλογίες της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας του ΔΗΠΕΘΕ, που ο Καλλιτεχνικός του Διευθυντής το αφήνει μετέωρο, χωρίς κανέναν προγραμματισμό για την θερινή περίοδο και ταυτόχρονα υλοποιεί μόνος του τους σχεδιασμούς που είχε ξεκινήσει για λογαριασμό του θεάτρου χωρίς την συμμετοχή του θεάτρου.

Αυτό μάλιστα γίνεται με τις ευλογίες  της Δημοτικής Αρχής, που δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να συγκρουστεί με  ένα προβεβλημένο κομματικό της στέλεχος.

Αυτό είναι αποτέλεσμα του τρόπου σκέψης και λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής. Απόλυτα κομματικές επιλογές οι οποίες εξυπηρετούν αποκλειστικά το κομματικό συμφέρον (και ενίοτε προσωπικές φιλοδοξίες) με δράσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς ουσία και με δόσεις επαναστατικής γυμναστικής.

Είναι σίγουρο ότι η εξέλιξη στο ΔΗΠΕΘΕ δεν είναι και η πιο ευχάριστη για την Δημοτική Αρχή η οποία πληρώνει το κόστος των επιλογών της.

Το θέμα είναι ότι η πόλη πληρώνει μεγαλύτερο κόστος και αυτό δεν μπορούν να το αντέξουν οι πολίτες.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νέα τροχιά το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας - Αποφασίστηκε από το συμβούλιο η προκήρυξη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις