Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Απετράπησαν ξανά οι πλειστηριασμοί – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Απετράπησαν ξανά οι πλειστηριασμοί – ΦΩΤΟ

Δηλώσεις της Βίβιαν Σαμούρη

Δυναμική ήταν η κινητοποίηση και σήμερα Τετάρτη, έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος, που οργάνωσε η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών κατά της εκτέλεσης και διενέργειας πλειστηριασμών. Στο χώρο έξω από το Ειρηνοδικείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν έντονα ενώ είχε αναρτηθεί και πανό που έγραφε «όχι στους πλειστηριασμούς, στις εξώσεις και στις διακοπές ρεύματος».

Και αυτή την Τετάρτη στην κινητοποίηση παρέστη και η Βίβιαν Σαμούρη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί, για την Πάτρα», στο Δημοτικό συμβούλιο Πατρέων η οποία δήλωσε τα ακόλουθα:

«Υπάρχει μια ύποπτη σιωπή, περίπου τον τελευταίο μήνα, έξω από το Ειρηνοδικείο κάθε Τετάρτη. Με την έννοια ότι δεν παρατηρείται κινητικότητα συμβολαιογράφων ή άλλων δικαστικών υπαλλήλων. Αυτό, βέβαια, μόνο σε εφησυχασμό δεν παραπέμπει...

Απεναντίας, η ανησυχία μου είναι ότι με το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι ορατός ο κίνδυνος να ανοίξει άμεσα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η ηλεκτρονική πλατφόρμα -στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το όλο θέμα- και το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ήδη τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί πιλοτικούς ελέγχους.

Έτσι, πολύ φοβούμαι, ότι πάρα τις δεσμεύσεις: "κανένα σπίτι δεν θα χαθεί", θα ανοίξει ο δρόμος για φαινόμενα αντίστοιχα με αυτά της Ισπανίας...

Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση έχοντας πλέον βαθιά επίγνωση των κινητοποιήσεων και του τεράστιου θορύβου που θα ξεσπάσει, επιχειρεί, ήδη, να αποπροσανατολίζει και να μεταθέσει το σημαντικό, επικοινωνιακά, με την εξαγγελία γραφείων ενημέρωσης και υποστήριξης των δανειοληπτών...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις