Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Octagon Lab:Μια νεοφυής επιχείρηση με αντικείμενο την παραγωγή και τυποποίηση χημικών και βιοχημικών διαλυμάτων

Octagon Lab:Μια νεοφυής επιχείρηση με αν...

Συμμετέχει στο Patras IQ 2017

Η διακοπή του καπνίσματος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα  δυσχερής λόγω της μικτής (χημική και ψυχολογική) εξάρτησης που υφίστανται οι καπνιστές. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο υποκαθιστά το συμβατικό με υψηλή μορφική και κινητική μιμιτικότητα, ενώ μειώνει την επίπτωση στην υγεία και διευκολύνει την πιθανή διακοπή του συμβατικού τσιγάρου.

Η παρασκευή ασφαλέστερων υγρών, η έρευνα για την συγκριτική βλαπτικότητα του ατμίσματος σε βραχυπρόθεσμη/μακροχρόνια βάση σε σχέση με το κάπνισμα και η ανάπτυξη καινοτόμων εκδόχων μειωμένης εθιστικότητας θα κυριαρχήσουν στη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα τα επόμενα χρόνια.

Η Octagon Lab είναι μια νεοφυής επιχείρηση με αντικείμενο την παραγωγή και τυποποίηση χημικών και βιοχημικών διαλυμάτων και έδρα τον Άγιο Βασίλειο Πατρών. Ένας εκ των κύριων στόχων της εταιρείας είναι η παραγωγή και τυποποίηση συμβατικών αλλά και καινοτόμων υγρών ατμίσματος, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, υψηλής ποιότητας, σημαντικής διάρκειας και μηδενικής τοξικότητας προς το χρήστη. Βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία, με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία εδρεύει σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργίας της και μπορεί να υποστηρίξει τον αναμενόμενο ταχύ ρυθμό ανάπτυξης της. Η επιχείρηση στοχεύει στη γρήγορη ανάπτυξη της, βάσει των δεδομένων και των απαιτήσεων της αγοράς, προκειμένου να είναι άμεσα σε θέση να ακολουθήσει τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία 2 χρόνια είναι απόλυτα καινοτομική για τον ελληνικό χώρο. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας ιδιωτικού και Πανεπιστημιακού τομέα στην Ελλάδα με σημαντική εξαγωγική προοπτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr