Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

TOBEA ΕΠΕ: Το προϊόν SEATRAC που εξασφαλίζει αυτόνομη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα σε ΑμεΑ

TOBEA ΕΠΕ: Το προϊόν SEATRAC που εξασφαλ...

Συμμετέχει στο Patras IQ 2017

Η TOBEA ΕΠΕ συμβάλλει στην ισότιμη συμμετοχή των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή μέσω προϊόντων και υπηρεσιών που χαρίζουν αυτονομία και ασφάλεια στους χρήστες τους. Πρόκειται για μια εταιρία τεχνοβλαστό του Πανεπιστημίου Πατρών, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ειδικών κατασκευών που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ.

Προϊόν της ΤΟΒΕΑ ΕΠΕ αποτελεί η διάταξη SEATRAC. Πρόκειται για παγκόσμια λύση, βραβευμένη και κατοχυρωμένη με το ελληνικό, ευρωπαϊκό και αμερικάνικο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που εξασφαλίζει αυτόνομη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα σε εμποδιζόμενα άτομα.

Το SEATRAC επιτρέπει στο χρήστη να εισέρχεται και να εξέρχεται από τη θάλασσα χωρίς τη βοήθεια συνοδού ατόμου και του δίνει τη δυνατότητα να κολυμπά ελεύθερα. Επιπλέον, είναι ενεργειακά αυτόνομο και φιλικό προς το περιβάλλον, χάρις τη χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ενέργειας για τη λειτουργία του. Ταυτόχρονα, η τοποθέτηση του στην παραλία είναι μη μόνιμη, επιτρέποντας στο περιβάλλον της ακτής να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση μετά την απόσυρσή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr