Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Εργαστήριο "’Υγειοφυσικής & Υπολογιστικής Νοημοσύνης'': Αξιολόγηση των υπηρεσιών που προσφέρει η Βιοιατρική Τεχνολογία

Εργαστήριο "’Υγειοφυσικής & Υπο...

Συμμετέχει στο Patras IQ 2017

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας σε πολλούς τομείς όπως η βιομηχανία και η υγεία , έχει ως αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της ηλεκρομαγνητικής ρύπανσης στον πλανήτη. Πολλές φορές οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι παραπάνω τομείς έχει αντίκτυπο την ανθρώπινη υγεία, δίοτι όπως γνωρίζουμε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είτε αυξάνουν τη θερμοκρασία των ιστών και παρεμβαίνουν στη χημεία του κυττάρου είτε επιδρούν στη φυσιολογία του (π.χ. αυτήν που εκπέμπει τα ασύρματο δίκτυο wi-fi ή τα κινητά τηλέφωνα).

Η σωματική κόπωση, εμφάνιση κακοηθειών, πονοκέφαλος, διαταραχή στον ύπνο, αλλεργίες είναι μερικές από τις αρνητικές επιπτώσεις για τις οποίες οι επιστήμονες, αλλά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας , προειδοποιούν.

Με αφορμή το Patras IQ που θα φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου εργαστηρία στο χώρο του, θα συναντήσουμε ανάμεσα τους το ερευνητικό εργαστήριο ‘’Υγειοφυσικής & Υπολογιστικής Νοημοσύνης με διευθυντή τον Δρ. Κουτσογιάννη Κων/νο, Αναπλ. Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Η δράση του εργαστηρίου κυμαίνεται από την αξιολόγηση των υπηρεσιών που προσφέρει η Βιοιατρική Τεχνολογία έως και την παρέμβαση του σε θέματα που αφορούν την Περιβαντολογική Υγεία. Στον εκθεσιακό χώρο ο διευθυντής και το προσωπικό του εργαστηρίου θα βρίσκεται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για ενημέρωση του γύρω από θέματα μη ιοντίζουσας ακτινοβολίας. Παράλληλα  θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των υπηρεσιών του εργαστηρίου(π.χ. ποιοτικός έλεγχος εκπομπής η/μ ακτινοβολίας από κινητά τηλέφωνα) μπροστά στο κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr