Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

To «POS4work» αποτελεί τον πρώτο Χώρο Συνεργασίας (coworking space) της Πάτρας

To «POS4work» αποτελεί τον πρώτο Χώρο Συ...

Συμμετέχει στο Patras IQ 2017

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνεργατικοί χώροι αποτελούν την πρώτη επιλογή εργασιακού περιβάλλοντος για μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών όπως προγραμματιστές, μηχανικοί, δικηγόροι, σχεδιαστές κλπ. Παράλληλα, η επιχειρηματικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους συνεργατικούς χώρους καθώς νέοι επιχειρηματίες και startup εταιρίες ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα μέσα σε ένα περιβάλλον που ευνοείται η  ανταλλαγή ιδεών, η συνεργασία και η υποστήριξη.

Το POS4work βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Γούναρη 69 και αποτελείται από δύο ορόφους. Η υποδομή του περιλαμβάνει χώρους αποκλειστικής χρήσης, χώρους συνεργασίας, καφετέρια, αίθουσες συναντήσεων και αίθουσες σεμιναρίων.  Τα μέλη μας έχουν εικοσιτετράωρη πρόσβαση και έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκδηλώσεις.  Ο τεχνολογικός εξοπλισμός που είναι διαθέσιμος στα μέλη μας περιλαμβάνει εκτυπωτικό κέντρο, 3D printer, Laser cutter, θερμοκάμερα, drone  κ.α. καθώς φιλοξενούμε την τεχνική εταιρία «Energy & Design» και το εργαστήριο του P-Space.

Το POS4work αποτελεί δομή ενεργού στήριξης της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας καθώς προσφέρονται υπηρεσίες mentoring, δικτύωσης, λογιστικής, τεχνικής και νομικής υποστήριξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr