Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον ώριμο Κρόνο, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει επιτυχημένες επαφές και συζητήσεις, ενώ κάνει την επικοινωνία πιο αξιόπιστη και το νου πιο ρεαλιστικό και σωστό. Ειδικά βοηθά σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και προσωπικών στόχων ή ξεκινημάτων.

Ταύρος

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο τις τελευταίες μέρες βοηθά να τακτοποιήσετε το μέσα σας, να νιώσετε περισσότερο ψυχολογικό έλεγχο και σταθερότητα, βοηθά όμως να τακτοποιήσετε και θέματα οικονομικά και να βιώσετε κι εκεί σταθερότητα. Επίσης είναι πιθανό να κλείνετε με επιτυχία κάποιο θέμα, γραφειοκρατικό ή άλλο.

Δίδυμοι

Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα βοηθά αυτές τις μέρες την επικοινωνία στις σχέσεις και τις συνεργασίες, γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις, ενώ όσα λέγονται είναι τώρα πιο αξιόπιστα και τα πλάνα σας για το μέλλον πιο ρεαλιστικά και διαυγή. Βοηθά τη δικτύωση και την κοινωνική σας ζωή γενικά, την οποία οργανώνει.

Καρκίνος

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις, ξεκινήματα και συμφωνίες, σε μια βάση πιο αξιόπιστη και ρεαλιστική. Όσα λέτε τώρα ανεβάζουν το κοινωνικό σας όνομα και σας κάνουν να φαίνεστε πιο πετυχημένοι. Επίσης οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας.

Λέων

Τακτοποιεί τη σκέψη σας το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο τις τελευταίες μέρες κάνει την επικοινωνία πιο σοβαρή και αξιόπιστη. Βοηθά δε να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις στα ερωτικά και με τα παιδιά. Επίσης βοηθά στην επιτυχία και οργάνωση θεμάτων εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Ώριμη φιλοσοφική σκέψη.

Παρθένος

Περισσότερη σιγουριά ψυχολογική προσφέρει τις τελευταίες μέρες η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία βοηθά να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Επίσης δίνει την ευκαιρία για εποικοδομητικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, οικονομικών, κληρονομικών, δανείων, επενδύσεων, διατροφής και άλλων οικονομικών θεμάτων.

Ζυγός

Με τη θετική γωνία Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λέγονται σωστά πράγματα τις τελευταίες μέρες και γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις κι επιτυχημένες συμφωνίες. Μια όψη που κάνει την επικοινωνία πιο ώριμη στις σχέσεις σας με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους γύρω σας γενικά, ενώ βοηθά και στην τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων. Καλή για εξετάσεις και μάθηση.

Σκορπιός

Καλή για θέματα εργασιακά και οικονομικά η όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας τις τελευταίες μέρες γίνονται επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες, σε αρκετά αξιόπιστο κλίμα. Επίσης εποικοδομητικές συζητήσεις ή πληροφόρηση σε θέματα υγείας και διατροφής. Τακτοποιείτε καλύτερα διάφορες λεπτομέρειες και πρακτικά ζητήματα, πληρωμές, γραφειοκρατικά θέματα κλπ.

Τοξότης

Σας ευνοεί άμεσα η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες μέρες κάνει το νου σας πιο διαυγή, σωστό, ρεαλιστικό και δημιουργικό. Μια όψη που φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις στα ερωτικά και με τα παιδιά, αλλά και επιτυχημένες συμφωνίες και ξεκινήματα για επιχειρηματικά ή δημιουργικά project. Ωριμότητα επκοινωνιακή.

Αιγόκερως

Η αξιοπιστία είναι βασική αρχή του ζωδίου σας, ενώ τώρα που κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου προχωράτε ακριβώς σε αξιόπιστες επαφές και συμφωνίες. Ήδη τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, αλλά και στο κλείσιμο ζητημάτων. Τακτοποιεί δε και τον ψυχικό σας κόσμο.

Υδροχόος

Λόγω της θετικής όψης Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, τις τελευταίες μέρες έχετε εύνοια σε εξετάσεις, μάθηση, σεμινάρια, αλλά και σε συζητήσεις και συμφωνίες – γίνονται εποικοδομητικές επαφές, κάτι χτίζεται για το μέλλον και τα σχέδιά σας προχωρούν. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς παίζουν υποστηρικτικό ρόλο. Εύνοια και σε μετακινήσεις. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων.

Ιχθύες

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποία τις τελευταίες μέρες γίνονται επιτυχημένες συμφωνίες, καλές αγορές ή πωλήσεις, κι εποικοδομητικές συζητήσεις. Έχετε την ευκαιρία να αναδειχθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Τακτοποιείτε διάφορα πρακτικά ζητήματα και οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being