Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο δράστες - Είχαν συλληφθεί για διακίνηση ηρωίνης στο Αιτωλικό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο δράστες -...

Μετά την απολογία τους στο Ανακριτή

Οι δύο δράστες που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για διακίνηση ηρωίνης στο Αιτωλικό, μετά την απολογία τους στο Ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

Να θυμίσουμε πως την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 το πρωί, στο Αιτωλικό, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνέλαβαν ζευγάρι Ελλήνων, ηλικίας 32 ετών (ο άνδρας) και 31 (η γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Για την σύλληψη των δύο δραστών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποίησαν στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο και πραγματοποίησαν έρευνα, στην οικία του ζευγαριού, με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, καθώς και με την παρουσία δικαστικού λειτουργού. Στη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (καβάντζα), έξω από την οικία των δραστών, μέσα σε βάζο, τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 208 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Επιπλέον, κατέσχεσαν χρηματικό ποσό, ένα ναρκωτικό δισκίο, κ.α. Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις