Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το Σάββατο στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση η Πέγκυ Ζήνα

Το Σάββατο στην Πάτρα για μία live μουσι...

Έβγαλε νέο τραγούδι, το "Απαγορεύω" με Πατρινή υπογραφή

Η λαική ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα που έβγαλε νέο τραγούδι αυτές τις μέρες με τίτλο «Απαγορεύω» και Πατρινές υπογραφές στη μουσική και στους στίχους, τον Χριστόφορος Γερμενή και τον Βασίλη Γιαννόπουλο αντίστοιχα, αναμένεται στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση αυτό το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 μετά τις 22.30 σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο ενώ από πέρυσι επιχειρεί και μία νέα στροφή στην καριέρα της τραγουδώντας Μίκη Θεοδωράκη και άλλα ξεχωριστά κομμάτια, θα εμφανιστεί το Σάββατο το βράδυ μαζί με τους μουσικούς της στο κέντρο "Αστέρια" στην Οθ. Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων. Ήδη οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Η Πέγκυ Ζήνα που ήδη έχει διανύσει μία καλλιτεχνική πορεία δεκαέξι και πλέον χρόνων, έχει ερμηνεύσει τραγούδια όπως το «Νόημα», το «Ματώνω», το «Μου λείπεις» που είναι και από τις πιο τελευταίες επιτυχίες της, κ.α.

Είχε ξαναέρθει στην Πάτρα στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων το περασμένο καλοκαίρι.

*Στο μεταξύ το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 μετά τις 22.00 σε άλλο χώρο διασκέδασης της Πάτρας, θα έρθουν για μία live μουσική εμφάνιση οι Μύρωνας Στρατής και Ησαίας Ματιάμπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life