Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Στην Κύπρο οι Έλληνες πρωταθλητές

Στίβος: Στην Κύπρο οι Έλληνες πρωταθλητές

Για προετοιμασία

Η Κύπρος θα έχει την τιμητικής της το επόμενο διάστημα, αφού εκεί θα βρεθούν για να γυμναστούν γκρουπ αθλητών και αθλητριών μας. Στο νησί της Αφροδίτης και συγκεκριμένα στη Λευκωσία βρίσκεται ήδη ο Λυκούργος Τσάκωνας και η Αννα Βασιλείου από τις 18 Μαρτίου και θα παραμείνουν έως τις 9 Απριλίου.

Οι δύο αθλητές προετοιμάζονται για τους αγώνες της θερινής περιόδου έχοντας ως πρώτο αγωνιστικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ. Στην ίδια πόλη βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή και το γκρουπ του Παναγιώτη Ασλανίδη.

Οι Αννα Κιάφα, Σοφία Ιωσηφίδου, Γιώργος Καλογεράκης, Μαρία Φακιδάρη, Βασίλης Βλάχος και Μελίνα Καστρινού θα παραμείνουν στην πόλη έως τις 29 Μαρτίου.

Τη Λεμεσό επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κυτέας για τον "ασημένιο" πρωταθλητή Ευρώπης στο επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη και τους Δημήτρη Πατσουκάκη, Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη και Δημήτρη Καραγιάννη. Το γκρουπ του έμπειρου τεχνικού θα παραμείνει στη Λεμεσό από την 1 Απριλίου έως τις 12 του ίδιου μήνα.

Στις 9 Απριλίου θα ταξιδέψει για την ίδια πόλη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός του επί κοντώ Βασίλης Μεγαλοοικονόμου με τους Εμμανουήλ Καραλής, Νίκο Νεράντζη, Κατερίνα Βαγενά και τον Γιάννη Κυριαζή.

Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου  ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων (59,47 μ.) και πλέον στρέφει την προσοχή της στην προετοιμασία της, που από αύριο και έως την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία.

Η έμπειρη αθλήτρια και η συναθλήτρια της Βαγγελιώ Σοφάνη θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις με τους Γερμανούς ρίπτες αθλητές, που βρίσκονται ήδη στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Πομάσκι επέλεξε για την θερινή προετοιμασία του γκρουπ του τον Αγιο Νικόλα. Ο έμπειρος τεχνικός και οι αθλητές του θα μεταβούν στην Κρήτη την 1η Απριλίου και θα παραμείνουν έως τις 22 Απριλίου.

Η Βούλα Παπαχρήστου, ο Αντώνης Μάστορας, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Λίλη Αλεξούλη, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος, ο Τάσος Γαλαζούλας και οι νεαρότεροι Βασιλεία Θεοχάρη και Αλέξανδρος Περιστέρης, θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει των αγώνων του ανοιχτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Ξεχώρισε η Δέσποινα Μουρτά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports